Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Live TV pauzeren: zwarte afstandsbediening

Met Interactieve TV kun je live programma's pauzeren, hervatten en terugspoelen met 1 druk op de knop.

Heb je een witte afstandsbediening van Telfort? Klik hier

Installeren en gebruiken

Je krijgt een Pauze Plug-in thuisbezorgd die nodig is voor live tv pauzeren. De installatie is eenvoudig. Zodra je het doosje opendoet, zie je de Pauze Plug-in in een ‘tv-ontvanger’ zitten. Plaats deze plug-in op dezelfde plek in je eigen tv-ontvanger en je bent klaar!

Onderkant van amino tv-ontvanger Onderkant van amino tv-ontvanger

Pauzeren en afspelen

Pauzeren is heel eenvoudig. Zo gauw je op de zender staat afgestemd die je wil pauzeren, druk je op de pauzeknop van de afstandsbediening van je tv-ontvanger. Druk vervolgens op de play-knop om de uitzending weer te hervatten vanaf het punt waar je gebleven was.

Let op: je kunt maximaal 60 minuten live tv pauzeren. Wanneer deze tijd voorbij is zal de uitzending automatisch gaan spelen.

Extra mogelijkheden

Als je een live uitzending gepauzeerd hebt, kun je ook voor- en achteruitspoelen met de afstandsbediening. Na het pauzeren kun je terugspoelen tot het moment dat je op de zender stond afgestemd, maar niet langer dan 60 minuten terug in de tijd.

Je kunt op ieder moment terug van een opname naar de live uitzending, door op de stopknop te drukken van je afstandsbediening. Je krijgt dan een scherm in het TV menu te zien waarbij je gevraagd wordt of je terug wil naar de live uitzending. Ook als je van zender wisselt, wordt je gevraagd of je de gepauzeerde uitzending wil verlaten. Als je voor ‘ja’ kiest, raak je de gepauzeerde uitzending kwijt.

TV pauzeren werkt niet

De Pauze Plug-in werkt alleen met de Amino A140. Heb je de Amino A140 en werkt de Pauze Plug-in niet? Probeer dan het volgende:

 1. Zet de tv-ontvanger uit.
 2. Plaats vervolgens de Pauze Plug-in in de tv-ontvanger
 3. Kijk of de Pauze Plug-in goed in de tv-ontvanger is geklikt.
 4. Zet de tv-ontvanger weer aan.
 5. Zorg dat de tv op het goede kanaal staat afgestemd voor de tv-ontvanger
 6. Controleer of je de juiste afstandsbediening gebruikt.
 7. Upgrade de software van je ontvanger. Dit kan door op 'Menu' op je afstandsbediening te drukken, en te klikken naar 'Instellingen' -> 'Systeem' -> 'Software upgrade'.
  Let op: haal de Pauze Plug-in uit je tv-ontvanger voordat je start met de upgrade, en zet de ontvanger niet uit terwijl de upgrade bezig is!

Zwarte afstandsbediening van Telfort


  Nog geen antwoord op je vraag?

  Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: