Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Mijn TV-verbindingsset werkt niet goedHeb je een probleem met je TV-verbindingsset? Bekijk de instructievideo voor het oplossen van de problemen met de TV-verbindingsset. Vaak is het probleem zo opgelost en kun je binnen een paar stappen weer tv kijken.


Video: hoe verhelp ik een storing met de TV-verbindingsset?

Je kunt de video op elk gewenst moment pauzeren en weer starten met de afspeelbediening links onderin.Let op! In het filmpje wordt de TV verbindingsset 200 gebruikt als voorbeeld. Het kan ook zijn dat je de TV verbindingsset 650 hebt ontvangen. Die wijkt qua uiterlijk iets af:

  • Er staat geen Telfort-logo op de verbindingsset
  • De resetknop zit op de zijkant in plaats van de onderkant
  • Het groene lampje is vervangen door een wit lampje, de oranje en rode lampjes door slechts 1 rood lampje


Verder is de werking van de TV-verbindingssets hetzelfde. De twee types verbindingssets zijn bovendien ook samen te gebruiken, bijvoorbeeld voor het aansluiten van een tweede televisie. Voor een optimale werking raden we echter aan om dezelfde modellen te gebruiken.


Is het probleem nog niet opgelost?

Doorloop dan de Telfort probleemoplosser en vind stap voor stap de oplossing voor het probleem. Je kunt er ook voor kiezen om direct een vervangende of aanvullende adapter te bestellen via de Telfort webwinkel.

Ga naar de Telfort probleemoplosser

Naar de webwinkel

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: