Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Mijn Verbindingsset werkt niet goedHeb je een probleem met je Verbindingsset? Bekijk de instructievideo voor het oplossen van de problemen met de Verbindingsset. Vaak is het probleem zo opgelost en kun je binnen een paar stappen weer internetten of tv kijken.


Video: hoe verhelp ik een storing met de Verbindingsset?

Je kunt de video op elk gewenst moment pauzeren en weer starten met de afspeelbediening links onderin.Let op: in de instructievideo wordt de TV-verbindingsset 200 gebruikt als voorbeeld. Het kan ook zijn dat je de TV-verbindingsset 650 of Verbindingsset voor TV en PC hebt ontvangen. Deze wijken qua uiterlijk iets af:

Uiterlijk
TV-verbindingsset 200
TV-verbindingsset 650
Verbindingsset voor TV en PC
Telfort logo
Ja
Nee
Nee
Resetknop
Onderkant
Zijkant
Zijkant
Lampjes voorkant
3 lampjes
3 lampjes
1 lampje


Verder is de werking van de TV-verbindingssets hetzelfde. De drie typen verbindingssets zijn bovendien ook samen te gebruiken, bijvoorbeeld voor het aansluiten van een tweede computer of televisie. Voor een optimale werking raden we echter aan om dezelfde modellen te gebruiken.


Is het probleem nog niet opgelost?

Doorloop dan de Telfort probleemoplosser en vind stap voor stap de oplossing voor het probleem. Je kunt er ook voor kiezen om direct een vervangende of aanvullende adapter te bestellen via de Telfort webwinkel.

Ga naar de Telfort probleemoplosser

Naar de webwinkel

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: