Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Modem resetten

Je modem resetten betekent dat je het apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen. Het is een goede eerste stap om je WiFi te verbeteren.


Instructies WiFi modem of WiFi router resetten

Kies nu jouw modem en volg de instructie voor het terugzetten naar de fabrieksinstelling van jouw modem.

  • Arcadyan-modem resetten

    Op de achter- of zijkant van het Arcadyan modem bevindt zich een resetknop. Je kunt het modem resetten door deze knop (vaak verzonken en niet zichtbaar) 10 seconden ingedrukt te houden. Je kunt dit doen met een paperclip of pen. Hierna start het modem opnieuw op (dit kan tot 10 minuten duren).

  • ZyXEL-modem resetten

    Je kunt het ZyXEL modem resetten naar de fabrieksinstellingen. Druk het resetknopje 30 seconden in met een pen of paperclip. Het knopje vind je op de achterkant van het modem. Geef het modem vervolgens een paar minuten de tijd om op te starten.

Modem terugzetten naar fabrieksinstellingen

Het resetten van het modem en terugzetten naar de fabrieksinstellingen zorgt ervoor dat al je wijzigingen (bijvoorbeeld de naam en het wachtwoord van je draadloos netwerk) ook weer worden teruggezet naar hun oorspronkelijke staat. Om verbinding te maken met WiFi is het nodig om het wachtwoord op sticker op je modem in te voeren. Vervolgens kun je opnieuw een persoonlijk wachtwoord instellen.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: