Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Modem resetten

Je modem resetten betekent dat je het apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen. Het is een goede eerste stap om je WiFi te verbeteren.


Instructies WiFi modem of WiFi router resetten

Kies nu jouw modem en volg de instructie voor het terugzetten naar de fabrieksinstelling van jouw modem.

Modem

Experia Box V8 resetten


Op de achter- of zijkant van het Experia modem bevindt zich een resetknop. Je kunt het modem resetten door deze knop (vaak verzonken en niet zichtbaar) minimaal 5 seconden ingedrukt te houden totdat het power lampje rood gaat branden. Je kunt dit doen met een paperclip of pen. Hierna start het modem opnieuw op (dit kan tot 10 minuten duren).

Uitvergroting van de resetknop op het modem

Experia Box V10 resetten

Let op: Druk altijd eerst op de herstelknop voordat je het modem reset. Werkt je internet daarna nog steeds niet goed? Reset dan het modem.

Op de achter- of zijkant van het Experia modem bevindt zich een resetknop. Je kunt het modem resetten door deze knop (vaak verzonken en niet zichtbaar) minimaal 5 seconden ingedrukt te houden totdat het power lampje rood gaat branden. Je kunt dit doen met een paperclip of pen. Hierna start het modem opnieuw op. Dit duurt tot 10 minuten.

Druk op de herstelknop aan de voorkant van je V10

Uitvergroting van de resetknop

Experia Box V10a resetten

Druk een paar seconden op het resetknopje aan de achterkant van de Experia Box totdat het lampje op de voorkant gaat knipperen en uitgaat. Hierna start het modem opnieuw op. Dit duurt tot 10 minuten.

ZyXEL modem resetten

Je kunt het ZyXEL modem resetten naar de fabrieksinstellingen. Druk het resetknopje 30 seconden in met een pen of paperclip. Het knopje vind je op de achterkant van het modem. Geef het modem vervolgens een paar minuten de tijd om op te starten.

Let op: het kan na een reset maximaal een uur duren voordat je weer kunt bellen.

Resetknop op het ZyXel modem

Modem terugzetten naar fabrieksinstellingen

Het resetten van het modem en terugzetten naar de fabrieksinstellingen zorgt ervoor dat al je wijzigingen (bijvoorbeeld de naam en het wachtwoord van je draadloos netwerk) ook weer worden teruggezet naar hun oorspronkelijke staat. Om verbinding te maken met WiFi, voer je het wachtwoord in dat op de sticker op je modem staat. Vervolgens kun je opnieuw een persoonlijk wachtwoord instellen.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: