Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Nano simkaart aanvragen


Heb je een nano simkaart nodig voor je telefoon, bijvoorbeeld voor je iPhone 7 of voor je Samsung Galaxy S8? Bestel een nieuwe simkaart via Mijn Telfort, of haal een Telfortsimkaart op in een KPN-winkel. Je ontvangt bij Telfort een 3-in-1 combisimkaart, waar je zelf je nano simkaart uit kunt klikken.

Bestel een simkaart via Mijn Telfort

Bezoek een winkel


Let op! We raden je aan om je simkaart niet te knippen. Het is niet mogelijk om een simkaart te knippen tot het formaat van een nano simkaart. Een nano simkaart is namelijk niet alleen kleiner, maar ook dunner dan een gewone simkaart. Bovendien kan je simkaart stukgaan als je de simkaart op de verkeerde manier knipt.Meer over het aanvragen van een nanosimkaart

  • Heb je een abonnement, dan is de nieuwe simkaart gratis.
  • Bestel je de simkaart via Mijn Telfort? Dan ontvang je de nieuwe simkaart binnen 5 werkdagen. Als je haast hebt, kun je een nieuwe simkaart ook ophalen in de winkel. Je loopt dan bellend de winkel uit.
  • Je behoudt hetzelfde 06-nummer.
  • De nano simkaart is geschikt voor 4G van Telfort.
  • Heb je besteld via Mijn Telfort? Dan kun je de nieuwe simkaart makkelijk activeren via Mijn Telfort. Als je een simkaart ophaalt in de winkel, dan activeren we die meteen voor je.
  • Weet je niet zeker of je een nano simkaart of een ander type simkaart nodig hebt? Bekijk de specificaties van je telefoon in de Toestelhulp.
  • De nieuwe simkaart is geschikt voor NFC-diensten zoals contactloos betalen. In de loop van 2016 wordt het mogelijk om met de Telfort simkaart gebruik te maken van NFC. Lees meer over de NFC-simkaart van Telfort.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: