Vind het antwoord op je vraag

Nummerbehoud mobiel nummer aanvragen


Nummerbehoud mobiel nummer aanvragen

Heb je een nieuwe aansluiting bij Telfort en wil je je oude nummer behouden? Dat kan. Als je nummerbehoud aanvraagt, zetten wij je nummer gratis over.


Video: Mobiel nummerbehoud aanvragen


Het aanvragen van nummerbehoud

Tijdens het bestellen kun je eenvoudig aangeven of je je telefoonnummer wilt behouden. Als je al prepaid van Telfort hebt, hoef je alleen maar je telefoonnummer in te vullen. Als je op dit moment een andere provider hebt, heb je de volgende gegevens nodig:

  • Je huidige provider
  • Het mobiele nummer dat je wilt behouden
  • Type van je huidige contract: abonnement of prepaid
  • De datum dat je abonnement afloopt bij je huidige provider
  • Het nummer dat op de simkaart staat (simkaartnummer)

Het simkaartnummer kun je ook vinden in je telefoon. Op deze pagina leggen we je uit hoe je het simkaartnummer kunt vinden in je telefoon.

Belangrijk bij nummerbehoud is dat je weet wanneer je contract afloopt. Loopt je contract binnen 2 maanden af? Dan kun je nu al de overstap aanvragen zonder dat je dubbele abonnementskosten betaalt. Je gaat namelijk pas betalen op het moment dat je nummer is overgezet. Wel zo eerlijk toch?

Heb je bepaalde gegevens niet bij de hand? Vink dan toch nummerbehoud aan en vul je contactgegevens in. We bellen je terug om samen je nummerbehoud te regelen.

We gaan meteen voor je aan de slag nadat je alle stappen voor het aanvragen van nummerbehoud hebt doorlopen. Per e-mail, sms en brief houden we je op de hoogte van de status.Een nieuwe simkaart met je huidige nummer

Je ontvangt een nieuwe 3-in-1 simkaart die geschikt is voor elke telefoon. Je drukt eenvoudig zelf het juiste formaat uit en stopt de simkaart in je telefoon. Past dus altijd!

Wij zorgen ervoor dat je huidige nummer wordt overgezet naar je nieuwe simkaart op de dag die je hebt aangeven. Dit kan nooit eerder zijn dan de einddatum en de opzegtermijn van je huidige abonnement. In geval van prepaid wordt je nummer binnen 10 werkdagen overgezet. Tot het moment dat wij je nummer overzetten, kan je gewoon gebruik blijven maken van je oude simkaart. Op de dag van overzetten kan het zijn dat je korte tijd beperkt bereikbaar bent.

Het enige wat je zelf hoeft te doen is de nieuwe simkaart in je telefoon stoppen. Daarna kun je direct internetten en bellen op je vertrouwde nummer via ons heerlijke netwerk. Zo eenvoudig is het!

Direct overstappen met nummerbehoud?

In onze shop vind je de beste toestellen en de lekkerste Sim Only's. Kies direct voor nummerbehoud, dan bel je binnenkort met je eigen nummer op ons betrouwbare netwerk. Op deze pagina lees je meer over overstappen en kun je alles direct regelen!