Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Prepaidbundel aanzetten
Met prepaidbundels kun je goedkoper bellen, sms'en of internetten. Met Telfort Prepaid kun je alléén gebruikmaken van mobiel internet als je een internetbundel aanzet. Je koopt de bundels met je beltegoed. De bundels lopen na 31 dagen automatisch weer af. Je kunt de bundels eenvoudig kopen via een sms, de Mijn Telfort app of via Mijn Telfort. Je ontvangt een sms ter bevestiging van de aankoop. Binnen enkele minuten nadat je de bundel hebt gekocht, kun je er gebruik van maken.

Bekijk de prepaidbundels


Prepaid in de Mijn Telfort app

Vanaf 13 november is de Mijn Telfort app vernieuwd. Prepaid gebruikers hebben vanaf nu altijd en overal toegang tot hun bundels en beltegoed. Tevens kun je vanaf nu eenvoudig bundels aanzetten.

Met de Mijn Telfort app kun je:

  • Beltegoed opwaarderen
  • Prepaid bundels aanzetten
  • Hoogte en geldigheid beltegoed bekijken
  • Bestelde bundels inzien

Let op! Het is in de volgende gevallen niet mogelijk om een bundel te kopen:
  • Met de activatiebonus of opwaardeerbonus: dit beltegoed kun je niet gebruiken om bundels te kopen.
  • Als je beltegoed binnen 7 dagen verloopt.Bundeltegoed en houdbaarheid

Je bundel loopt na 31 dagen automatisch af, als je het tegoed niet eerder hebt opgemaakt. Als je belbundel of sms-bundel is afgelopen, vervalt het resterende bundeltegoed. Bellen en sms’en gaat dan weer van je gewone beltegoed af. Als je internetbundel is afgelopen, is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet.

Je kunt je bundeltegoed en de houdbaarheid van de bundel eenvoudig inzien via de Mijn Telfort app, Mijn Telfort of door een gratis sms met het woord BELSTATUS te sturen naar 1355. Daarnaast sturen wij je 2 keer een sms over de limiet van je bundel: een keer als je de limiet bijna hebt bereikt en een keer als je bundel op is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: