Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Router resetten



Je router resetten betekent dat je het apparaat terugzet naar de fabrieksinstellingen. Het is een goede eerste stap om je WiFi te verbeteren.


WiFi router resetten: zo doe je dat

Druk het knopje 'OPS' bovenop je router 15 seconden in. Wacht minimaal 2 minuten, je router start opnieuw op. 

Router terugzetten naar fabrieksinstellingen

Let op!

Het resetten van de router en het terugzetten naar de fabrieksinstellingen zorgt ervoor dat al je wijzigingen (bijvoorbeeld de naam en het wachtwoord van je draadloos netwerk) ook weer worden teruggezet naar hun oorspronkelijke staat. Dat betekent dat het 'oude' WiFi-wachtwoord weer van kracht is. Om je tablet, smartphone en laptop te verbinden met WiFi is het nodig om het wachtwoord op sticker op je modem of router in te voeren. Vervolgens kun je opnieuw een persoonlijk wachtwoord instellen en die kun je gebruiken voor al je apparaten.



Wil je een persoonlijk wachtwoord instellen voor je Sitecom router? Ga aan de slag met onze tips voor WiFi wachtwoord wijzigen.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: