Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Serie opnemen

Met Serie Opnemen neem je met één druk op de knop voor langere tijd vooruit afleveringen op van je favoriete series. Zo mis je nooit meer je favoriete serie. Serie Opnemen werkt op alle tv-ontvangers van Interactieve TV en maakt onderdeel uit van het Opnemen Pakket.

De voordelen

  • In één keer een hele serie opnemen
  • Langere tijd vooruit afleveringen opnemen
  • Opnemen en terugkijken wanneer het je uitkomt

Hoe het werkt

Serie Opnemen kan op 2 manieren:

  1. Via het TV menu in de TV Gids het gewenste programma selecteren en vervolgens de optie “Plan opname” selecteren
  2. Tijdens het kijken op de rechter of de linker knop drukken ( < of > rondom de OK knop), het gewenste programma selecteren en vervolgens op de gele knop “Meer informatie” drukken. Hierna verschijnt het opnamescherm.

In het opname optie menu kun je vervolgens kiezen voor “Plan opname” of “Plan serie opname”.

Opnames inplannen

De ingeplande opnames vind je terug onder de optie “Opnames”. Bij de programma’s die seriematig opgenomen gaan worden verschijnt er een “S” van Serie achter de opname.Niet bij alle series is het mogelijk om gebruik te maken van Serie Opnemen.

Serie Opnemen mogelijk

Bij programma’s waarbij het mogelijk is om de serie op te nemen toont het menu de opties “Plan opname” of “Plan serie opname”

Serie Opnemen niet mogelijk

Bij programma’s waarbij het niet mogelijk is om de serie op te nemen, zie je de volgende tekst niet in beeld: “Serie Opnemen mogelijk. Wat wilt u opnemen? 1 aflevering of de hele serie.”

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: