Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Sms-diensten afmelden of blokkeren


Sms-diensten (premium diensten) zijn betaalde diensten die je op je telefoon ontvangt. Voorbeelden zijn sms'jes met ringtones, file-informatie of nieuws. Ook de stem op je favoriete kandidaat in een tv-programma is een betaalde sms-dienst. Lees meer over sms-diensten op de website van Consuwijzer.


Één sms-dienst afmelden

Ben je geabonneerd op een betaalde sms-dienst en wil je deze dienst stoppen? Dit kan op 2 manieren:

  • Stuur een sms'je met de tekst 'stop' naar de shortcode van de dienst. Je vindt deze code op je factuur onder het kopje ‘Premium diensten’. Je kunt ook een ontvangen abonnementsbericht beantwoorden met 'stop'.
  • Ga naar de website van Payinfo. Hier kun je je lopende sms-diensten bekijken en stopzetten. Je ziet hier ook een overzicht van je betalingen voor sms-diensten.


Bezoek de Payinfo website


Alle sms-diensten blokkeren


  • Wil je alle sms-diensten blokkeren? Stel dan een blokkade in via de website Payinfo. Het instellen van de blokkade is gratis en wordt binnen 1 dag verwerkt.
    Let op! Door deze blokkade kun je geen gebruik meer maken van sms-diensten. Je kunt dus bijvoorbeeld niet meer stemmen op je favoriete kandidaat in een tv-programma. Je kunt de blokkade natuurlijk wel weer verwijderen.
  • Wil je voorkomen dat je de blokkade zelf gemakkelijk kunt verwijderen? Stel dan via de website Payinfo een deblokkadeslot in. Zo kan de blokkade alleen verwijderd worden door contact op te nemen met onze klantenservice.

Bezoek de Payinfo websiteSms-spam afmelden

Sms-spamberichten zijn berichten die je ongevraagd ontvangt en waar je niets voor hoeft te betalen. Telfort is erin geslaagd het grootste deel van de sms-spam te beëindigen. Ontvang je toch nog sms-spamberichten? Kijk dan op de website Spamklacht van de Autoriteit Consument & Markt. Hier vind je meer informatie over afmelden.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: