Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Software en handleidingen voor je dongel

Met een dongel heb je overal mobiel internet op je laptop. Download hier handleidingen en software voor je Huawei, Teltonika of ZTE modem. Er zijn aparte handleidingen en software beschikbaar voor Windows en Apple.

Let op!
  • Op oudere dongels staat veelal nog een oude versie van de Mobiel Internet Software, die soms verbindingsproblemen geeft. In dat geval kun je hier de nieuwste software downloaden en installeren. Verwijder in dat geval eerst het modem en de oude software, installeer de nieuwe software en plaats het modem terug. De nieuwe software herkent je dongel vanzelf.
  • Heb je Mac OS X 10.9 Mavericks of een nieuwere versie? Download dan de fabriekssoftware. De Telfort Mobiel Internet Software werkt helaas niet op de nieuwe Mac OS X versies.

Huawei dongels: handleidingen en software

Teltonika dongel: handleidingen en software

ZTE dongel: handleidingen en software

Onderhoud en storing

Heb je problemen met je Interactieve TV van Telfort? Wellicht is er sprake van een storing in jouw regio. Hieronder zie je welke storingen er bekend zijn voor Telfort Internet, TV & Bellen. Je kunt ook alle storingen en onderhoudswerkzaamheden bekijken. Wij houden je daarnaast op de hoogte van de werkzaamheden voor onderhoud.

  • Bekijk hier alle storingen