Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Status CombiVoordeel aanmelding


Je krijgt CombiVoordeel als je aan de voorwaarden voldoet. Zodra jouw voordeel ingaat, ontvang je een e-mail en sms. Als je aanmelding compleet is, gaat CombiVoordeel de volgende dag al in. Op deze pagina lees je meer over de status van je aanmelding.Ik heb Telfort Thuis en Telfort Mobiel

Meld je dan aan voor CombiVoordeel via dit formulier. Je ontvangt per e-mail een bevestiging. Je aanmelding is geslaagd als alle abonnementen in gebruik zijn. Aangezien je abonnementen voor Telfort Thuis en Telfort Mobiel op hetzelfde adres moeten staan, sturen we je herinneringen als deze niet nog niet overeenkomen.

Ik heb alleen meerdere Telfort Mobiel abonnementen op één adres

Staan er twee of meer mobiele abonnementen op jouw adres? De word je automatisch aangemeld voor CombiVoordeel. Dit hoef je dus niet zelf aan te vragen.Hoe komt het dat mijn aanmelding niet is goedgekeurd?

Als je CombiVoordeel niet is goedgekeurd, heeft dat vaak een van de volgende oorzaken:

  • Eén van de abonnementen is nog niet actief. Bijvoorbeeld als je het Doe-het-Zelf pakket met Interactieve TV nog niet hebt geïnstalleerd. Of als jouw mobiele nummer nog niet door Telfort is overgenomen.
  • Eén van de abonnementen staat niet op het goede adres geregistreerd. Let goed op een eventuele huisnummertoevoeging.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: