Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Telefoon simlockvrij maken

Let op: per 1 januari 2020 stopt Telfort met deze dienst!


Een simlock is een beveiliging op het toestel die ervoor zorgt dat er niet gebeld kan worden met een simkaart van een andere provider. Is het toestel aangeschaft in een Telfort Prepaid pakket? Dan is het toestel ook geblokkeerd voor een simkaart van een Telfort abonnement. Je hebt een unlockcode nodig om je toestel simlockvrij te maken.

Unlockcodes aanvragen

Vraag de unlockcodes voor je toestel aan via het onderstaande formulier. Maak je toestel simlockvrij met behulp van de unlockcodes en instructies. Als de unlockcodes nog niet beschikbaar zijn, zullen we de unlockcodes direct voor je aanvragen. We streven ernaar om de unlockcodes binnen 4 weken te versturen per e-mail.

Unlockcode opvragen

Let op! De instructie op deze pagina geldt alleen als je het toestel bij Telfort hebt gekocht. Heb je het toestel bij een andere aanbieder gekocht? Neem dan contact op met die aanbieder.

Kosten

Het aanvragen van unlockcodes is gratis als je het toestel langer dan 12 maanden hebt. Omdat Telfort al een paar jaar toestellen verkoopt zonder simlock, betaal je dus niets voor de unlockcodes.

Invoeren unlockcode lukt niet

Een unlockcode bestaat uit minimaal 8 cijfers. Heb je een unlockcode ontvangen met minder dan 8 cijfers? Vul dan de cijferreeks aan tot 8 cijfers door nullen vóór de code te plaatsen.

Voorbeeld: De ontvangen code is 12345. Voer dan in: 00012345.

Worden de unlockcodes niet geaccepteerd door je telefoon? Draai de unlockcodes om. Probeer eerst de gidlock en vervolgens de simlock te verwijderen.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: