Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Telefoon simlockvrij maken


Een simlock is een beveiliging op het toestel die ervoor zorgt dat er niet gebeld kan worden met een simkaart van een andere provider. Is het toestel aangeschaft in een Telfort Prepaid pakket? Dan is het toestel ook geblokkeerd voor een simkaart van een Telfort abonnement. Je hebt een unlockcode nodig om je toestel simlockvrij te maken.

Unlockcodes aanvragen

Vraag de unlockcodes voor je toestel aan via het onderstaande formulier. Maak je toestel simlockvrij met behulp van de unlockcodes en instructies. Als de unlockcodes nog niet beschikbaar zijn, zullen we de unlockcodes direct voor je aanvragen. We streven ernaar om de unlockcodes binnen 4 weken te versturen per e-mail.

Let op! De instructie op deze pagina geldt alleen als je het toestel bij Telfort hebt gekocht. Heb je het toestel bij een andere aanbieder gekocht? Neem dan contact op met die aanbieder.

Aanvraagformulier unlockcodes

Kosten

Het aanvragen van unlockcodes is gratis als je het toestel langer dan 12 maanden hebt. Heb je het toestel korter dan 12 maanden? Dan kost het aanvragen van de unlockcodes 68,-.

Deze kosten worden verrekend op de eerstvolgende factuur of afgeschreven van je prepaid beltegoed. Heb je Telfort Prepaid? Zorg er dan voor dat je voldoende beltegoed hebt.