Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

TV-verbindingsset installeren


Met de TV-verbindingsset sluit je Interactieve TV aan, zonder dat het nodig is lange kabels door je huis te trekken. De verbindingsset bestaat uit twee adapters die je in het stopcontact kunt stoppen. Het internetsignaal voor je tv kan op deze manier, vanaf je modem, worden verzonden over het elektriciteitsnetwerk van je huis.

Tip: Is je Interactieve TV aangesloten via een TV-verbindingsset en vind je de kwaliteit onvoldoende? Probeer dan toch een aansluiting met een kabel.Heb je toevallig net een kerstboom in huis gehaald en branden de lichtjes gezellig? Kerstverlichting kan invloed hebben op de kwaliteit van het beeld op je tv. Zeker als je een tv-verbindingsset hebt.Test dus eerst even of je probleem is opgelost als je de lampjes even uit doet.

Video: hoe installeer ik de TV-verbindingsset?

Je kunt de video op elk gewenst moment pauzeren en weer starten met de afspeelbediening links onderin.Let op: in het filmpje wordt de TV-verbindingsset 200 gebruikt als voorbeeld. Het kan ook zijn dat je de TV-verbindingsset 650 of Verbindingsset voor TV en PC hebt ontvangen. Die wijkt qua uiterlijk iets af:


Uiterlijk
TV-verbindingsset 200
TV-verbindingsset 650
Verbindingsset voor TV en PC
Telfort logo
Ja
Nee
Nee
Resetknop
Onderkant
Zijkant
Zijkant
Lampjes voorkant
3 lampjes
3 lampjes
1 lampje

Verder is de werking van de TV-verbindingssets hetzelfde.


Wil je liever volgens een uitgeschreven stappenplan je TV-verbindingsset installeren?

Bekijk het stappenplan TV verbindingsset installeren

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: