Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Tweede televisie aansluiten met de TV-verbindingsset


Volg onderstaande instructies om eenvoudig een tweede televisie aan te sluiten met behulp van de TV-verbindingsset. De instructies gebruiken de TV-verbindingsset 200 of Verbindingsset voor TV en PC als voorbeeld. Het kan ook zijn dat je de TV-verbindingsset 650 hebt ontvangen. Die wijkt qua uiterlijk iets af, maar de werking van de TV-verbindingssets is hetzelfde.

Dit artikel helpt je bij het aansluiten van een tweede televisie met de TV-verbindingsset. Hiervoor is het nodig dat er al een eerste televisie is aangesloten met de set. Je leest hier hoe je dat kan aanpakken.

Aan de slag

Als je je eerste televisie goed hebt aangesloten, heb je al twee adapters in gebruik genomen. De installatie van de derde televisie begint met de derde (nieuwe) adapter in een stopcontact in de buurt van die televisie te stoppen. Als je nog geen derde adapter hebt, dan kun je die eenvoudig bestellen in de Telfort webwinkel. Doorloop daarna de volgende stappen.

  • Druk 3 seconden op de reset-knop van één van de twee adapters die je al gebruikt. Bij de TV-verbindingsset 650 of Verbindingsset voor TV en PC vind je de reset-knop aan de zijkant. Bij de TV-verbindingsset 200 vind je deze aan de onderkant.
  • Het power-lampje knippert 2 minuten nadat je de reset-knop loslaat.
  • Druk binnen deze 2 minuten 2 seconden op de reset-knop van de derde (nieuwe) adapter. Na enige tijd brandt op alle drie de adapters het verbindingslampje.

Je hoeft dus maar op twee adapters het reset-knopje in te drukken. Zodra op alle drie de adapters het verbindingslampje brandt, kan je de tweede tv-ontvanger installeren. De adapters blijven vanaf nu gekoppeld. Je kan dus gerust de adapter verplaatsen naar een ander stopcontact.

Je kunt de adapter nu met een ethernetkabel op de tv-ontvanger van de tweede televisie aansluiten. Als alle lampjes op de adapter branden, is de installatie geslaagd. Je kunt nu direct tv kijken!

Reset-knop TV-verbindingsset 200-adapter

Reset-knop TV-verbindingsset 200-adapter

Reset-knop TV-verbindingsset 650 en Verbindingsset voor TV en PC-adapter

Reset-knop TV-verbindingsset 650 en Verbindingsset voor TV en PC-adapter


Problemen met de TV-verbindingsset oplossen

Is het installeren niet gelukt of loop je tegen andere problemen aan? Bekijk dan de instructievideo over de TV-verbindingsset. Je kunt ook je vraag stellen op het forum. Onze webcaremedewerkers en enthousiaste Telfort-klanten helpen je daar graag verder!

Naar het forum

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: