Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Tweede televisie aansluiten met de TV-verbindingsset


Volg de onderstaande instructies om eenvoudig een tweede televisie aan te sluiten met behulp van de TV-verbindingsset. In de instructies wordt de TV-verbindingsset 200 of Verbindingsset voor TV en PC gebruikt als voorbeeld. Het kan ook zijn dat je de TV-verbindingsset 650 hebt ontvangen. Die wijkt qua uiterlijk iets af, maar de werking van de TV-verbindingssets is hetzelfde. Ze zijn ook gecombineerd te gebruiken.

Dit artikel helpt je bij het aansluiten van een tweede televisie met de TV-verbindingsset. Hiervoor is het nodig dat er al een eerste televisie is aangesloten met de set. Je leest hier hoe je dat kan aanpakken.

Aan de slag

Met het aansluiten van je eerste televisie met de TV-verbindingsset, heb je al twee adapters in gebruik genomen. Voor de tweede televisie start je met de installatie door een derde (nieuwe) adapter in een stopcontact in de buurt van die televisie te stoppen. Als je nog geen derde adapter hebt, dan kun je die eenvoudig bestellen in de Telfort webwinkel. Doorloop daarna de volgende stappen.

  • Druk 3 seconden op de reset-knop van één van de twee al geïnstalleerde adapters. Bij de TV-verbindingsset 650 of Verbindingsset voor TV en PC vind je de reset-knop aan de zijkant, bij de TV-verbindingsset 200 vind je deze aan de onderkant.
  • Het power-lampje knippert 2 minuten nadat je de reset-knop loslaat.
  • Druk binnen deze 2 minuten 2 seconden op de reset-knop van de derde (nieuwe) adapter. Na enige tijd brandt op alle drie de adapters het verbindingslampje.

Je hoeft dus maar op twee adapters het reset-knopje in te drukken. Zodra op alle drie de adapters het verbindingslampje brandt, kan de tweede tv-ontvanger worden geïnstalleerd. De adapters blijven gekoppeld, ook als je ze verplaatst naar een ander stopcontact.

Je kunt de adapter nu met een ethernetkabel op de tv-ontvanger van de tweede televisie aansluiten. Als alle lampjes op de adapter branden, is de installatie geslaagd. Je kunt direct tv kijken!

Reset-knop TV-verbindingsset 200-adapter

Reset-knop TV-verbindingsset 650 en Verbindingsset voor TV en PC-adapter


Problemen met de TV-verbindingsset oplossen

Is het installeren niet gelukt of loop je tegen andere problemen aan? Bekijk dan de instructievideo over de TV-verbindingsset. Je kunt ook je vraag stellen op het forum. Onze webcaremedewerkers en enthousiaste Telfortklanten helpen je daar graag verder!

Naar het forum

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: