Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Vast Bellen installeren


Na oplevering van je Telfort internet abonnement kun je Telfort Vast Bellen binnen uiterlijk 24 uur gebruiken. Je sluit Vast Bellen aan met de kabels die je hebt ontvangen in het installatiepakket.

Stappenplan

Hoe je Vast Bellen precies installeert, is afhankelijk van welk abonnement van Telfort je hebt. Bekijk het stappenplan voor het installeren van Vast Bellen. Of lees de handleidingen voor de volledige uitleg bij de installatie van je Alles-in-1 pakket.

Of bekijk de video

Of kijk hoe je vast bellen installeert met onze interactieve video. Kies in de video je aansluiting (glasvezel of standaard internet) en klik daarna op de button Vaste telefoon.Experia Box V8, Experia Box V10, Experia Box V10a en ZyXel

Kabel met groene stekkers
Pak de kabel met groene stekkers uit het Doe-het-Zelf pakket.
Kabel aansluiten op modem

Klik deze kabel aan de achterkant van je modem in de groene poort [PHONE1]. Controleer of na enkele minuten de 'Power', 'Broadband' en 'Voice' lampjes op het modem branden.

Telefoontoestel en een modem

Kabel aansluiten op telefoon
Klik het andere uiteinde van de kabel in je telefoontoestel (of DECT basisstation).
Installatie controleren
Controleer of de installatie is gelukt. Dit doe je door de telefoon op te pakken en te luisteren of je een kiestoon hoort. Controleer ook of je kunt bellen. Let op: bij sommige toestellen moet je eerst een telefoonnummer intoetsen voordat je een kiestoon hoort.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: