Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

Voicemail toegangscode (voicemailcode) mobiele telefoon


Wil je je voicemail beluisteren in het buitenland, of vanaf een ander toestel? Dan dien je eerst een toegangscode in te toetsen. Deze extra beveiliging is bedoeld om misbruik door anderen te voorkomen. Je hebt de toegangscode ingesteld toen je voor het eerst naar je voicemail belde.

Als je in Nederland een toegangscode hebt ingesteld, kun je deze toegangscode ook opvragen in het buitenland. Het is niet mogelijk om in het buitenland een toegangscode in te stellen.

Toegangscode voicemail instellen of opvragen vanuit Nederland

  1. Bel 1233
  2. Toets 2 (instellingen)
  3. Toets 1 (toegangscode)
  4. Volg de instructies in het keuzemenu

De toegangscode moet bestaan uit minimaal 4 en maximaal 10 cijfers. Advies: kies een sterk wachtwoord. Kies een cijfercombinatie die alleen jij kent en niet makkelijk te raden is.

Toegangscode voicemail opvragen vanuit het buitenland

Bel 0031626001233 en volg het gesproken menu. Toets # zodra hier in het gesproken menu om gevraagd wordt. Je ontvangt de voicemailcode vervolgens per sms.

Instellen wanneer voicemail om je toegangscode vraagt

Je voicemail vraagt altijd om je toegangscode als je vanuit het buitenland je voicemail beluistert. Je kunt ook instellen dat je voicemail bij elk gesprek om je toegangscode vraagt, ook binnen Nederland. Bel hiervoor naar 1233 en volg de keuzes in het menu.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: