Vind het antwoord op je vraag

Selecteer het product waar je een vraag over hebt.

Voorwaarden voor het krijgen van CombiVoordeel


Wil je weten wanneer je kunt profiteren van CombiVoordeel? We hebben de voorwaarden voor je op een rij gezet:

Wat heb je nodig en hoe regel je het?

Je kunt profiteren van CombiVoordeel als je:

  • Een Telfort Mobiel abonnement hebt (privé of zakelijk ZZP), dat is afgesloten na 3 januari 2011 én een Internet abonnement van Telfort voor Thuis hebt. Heb je een Telfort Mobiel abonnement, maar is het eerder ingegaan dan 3 januari 2011? Dan kun je het verlengen om gebruik te kunnen maken van CombiVoordeel.
  • De beide abonnementen, Telfort Mobiel en Telfort Thuis, op hetzelfde adres hebt geregistreerd.
  • Nummerbehoud is ingegaan als je dit hebt aangevraagd. Met een tijdelijk 06-nummer kan je helaas geen CombiVoordeel aanvragen.
  • Gaat verhuizen en het adres van al je abonnementen hebt gewijzigd. Let op! Beide abonnementen op 1 adres is de belangrijkste voorwaarde om CombiVoordeel te krijgen en te houden. Zorg dus dat je dit op tijd verandert wanneer je gaat verhuizen.
  • CombiVoordeel kan eenmalig per adres worden aangevraagd. Je profiteert dus van 1 voordeel.

Welk voordeel kan je kiezen?

Als je een mobiel abonnement met een bel- of internetbundel hebt en een Internet abonnement, kun je kiezen uit:

  • 5,- korting op je Thuis factuur.
  • Gratis 2x zoveel minuten en MB’s. Voor elk extra mobiel abonnement met een bel- of internetbundel op hetzelfde adres, ontvang je ook twee keer zoveel MB’s en minuten. Er geldt een maximum van vijf mobiele abonnementen per adres. Sms dan gratis ‘CombiVoordeel aan’ naar 1255 vanaf het nummer dat je wilt aanmelden. Je moet elk mobiel abonnement apart aanmelden.
  • Gratis FOX Sports Eredivisie (t.w.v. 7,50,- p/mnd) alleen als je een mobiel abonnement met een bel- of internetbundel hebt en een Internet en Interactieve TV abonnement.
  • Gratis Opnemen Pakket (t.w.v. 5,- p/mnd) alleen als je een mobiel abonnement met een bel- of internetbundel hebt en een Internet en Interactieve TV abonnement.

Let op!

Je ontvangt het gekozen voordeel elke maand, zolang je de abonnementen blijft combineren.

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: