WiFi van Telfort – Alles over draadloos internet

Net internet besteld en wil je je WiFi instellen? Of heb je al langer internet van Telfort, maar werkt je WiFi niet of niet goed? Ga aan de slag met onze tips en stel je WiFi in zoals jij dat wilt. Zo kun je weer zorgeloos draadloos internetten

Heb je een Experia Box V10?

Heb je een Experia Box V10 en lukt het niet om je apparaat met WiFi te verbinden? Dat kan komen door een storing. Lees hier de updates.

Hoe kan ik mijn WiFi verbeteren?

Je WiFi-verbinding is langzaam, hapert of je hebt helemaal geen verbinding. Kortom: het werkt gewoon niet goed. En dat is vervelend. In deze video laten we zien wat je kunt doen om weer razendsnel te kunnen internetten. 

Kom je er ook na het bekijken van de video niet uit. Dan helpen we je stap voor stap verder.

Stappenplan WiFi verbeteren
Klik rechtsonder op het pijltje om de video te vergroten


Klik rechtsonder op het pijltje om de video te vergroten

Hoe stel ik mijn WiFi in?

Je hebt net internet van Telfort geïnstalleerd en je wilt het liefst direct kunnen internetten zonder kabel. Logisch! In deze video laten we stap voor stap zien hoe je WiFi instelt op een computer of laptop met Windows 7 of Windows 10.

Kom je er niet uit? Dan helpen we je stap voor stap verder.


WiFi instellen op je telefoon of tablet

WiFi instellen op je telefoon

WiFi instellen op tabletWachtwoord

Het is altijd vervelend als je niet meer weet wat je wachtwoord is. Gelukkig kun je je wachtwoord eenvoudig terugvinden met onze tips. Kun je je wachtwoord nog wel heel goed herinneren, maar wil je 'm juist graag veranderen? Ook dat kan. 

Wat is WiFi eigenlijk?

We gebruiken het woord vrijwel dagelijks. Het is een deel geworden van ons leven én soms kunnen we zelfs bijna niet meer zonder. Maar wat is WiFi nou eigenlijk precies? WiFi is een techniek waarmee je draadloos kunt internetten. Het is dus niet hetzelfde als internet, maar juist een manier om gebruik te kunnen maken van internet. Het zorgt er met radiogolven voor dat jij via het internet gegevens kunt ontvangen en versturen, zonder dat je daar een kabel voor nodig hebt.

Wat heb ik nodig voor WiFi?

Om gebruik te kunnen maken van WiFi van Telfort heb je een Telfort Thuis pakket met internet nodig. Heb je nog geen Telfort Thuis? Dan kun je het pakket bestellen op onze website. Na je bestelling krijg je een WiFi-modem toegestuurd waarmee je draadloos kunt internetten.

Bestel Telfort Thuis

Signaalbereik en snelheid

Soms heb je een minder goed WiFi signaal doordat je modem niet op een ideale plek staat. Of doordat andere apparaten in je huis het signaal verstoren. Dan kan het zijn dat je WiFi traag is. Test je WiFi snelheid of bekijk onze tips om het signaal te verbeteren.