Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

WiFi Versterker kopen


Met een WiFi Versterker kun je je WiFi-signaal in huis versterken. Bijvoorbeeld om je WiFi sneller en stabieler te maken, of om het bereik van je WiFi te vergroten. De Experia WiFi van Telfort ondersteunt de nieuwste 5GHz WiFi standaard, en biedt daarom de best mogelijke WiFi ervaring.


WiFi versterker

Advies: heb ik een versterker nodig?


Heb je op sommige plekken geen goede WiFi-verbinding, bijvoorbeeld op je slaapkamer? Of heb je vaak last van trage of wegvallende WiFi? Dan kan de Experia WiFi een oplossing zijn.


Vaak kun je je WiFi verbeteren, zonder dat je een versterker nodig hebt. Lees daarom eerst onze tips voor het verbeteren van je WiFi snelheid. Of bekijk de probleemoplosser voor problemen met WiFi (inclusief video met handige tips).

Hebben deze tips niet geholpen? Dan adviseren we de Experia WiFi.

Naar de webshop

Heb je een Zyxel modem? Neem dan even contact met ons op.

De Experia Wifi is niet geschikt voor het Zyxel modem. Wil je een Wifi Versterker kopen en heb je een Zyxel modem? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zorgen dan voor een passende oplossing.


Sluit je Experia WiFi bekabeld aan

De Experia WiFi moet je altijd bekabeld aansluiten op een van de gele poorten aan de achterkant van het modem dat je van ons hebt. Het WiFi-signaal van je WiFi Versterker is dan minimaal net zo snel en stabiel als het WiFi-signaal van je modem. Je maakt dan gebruik van de nieuwste 5GHz-technologie, en hebt daarom de best mogelijke WiFi ervaring.Kan ik de WiFi Versterker ook draadloos aansluiten?

Nee. Om je WiFi echt beter en stabieler te maken, moet je de Experia WiFi altijd met een kabel aansluiten.

Heb ik losse kabels nodig om de WiFi Versterker aan te sluiten?

Bij de Experia WiFi Versterker zit een ethernetkabel van ongeveer 1-1,5 meter. Heb je een langere kabel nodig, bestel dan een kabel in de webwinkel.

Heb je Interactieve TV van Telfort? Dan kan je ook gebruik maken van de kabel die naar je tv-ontvanger loopt: je doet de kabel van de tv-ontvanger in de Experia WiFi en de meegeleverde kabel doe je tussen de Experia WiFi en de tv-ontvanger.


WiFi Versterker Telfort bestellen


Met een Experia WiFi heb je een sterker, sneller en stabieler WiFi-signaal. Je bestelt hem eenvoudig via de Telfort webwinkel.

  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Geen verzendkosten

WiFi versterker kopen in de webwinkel

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: