Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

WiFi Versterker kopen


Met een WiFi Versterker kun je je WiFi-signaal in huis versterken. Bijvoorbeeld om je WiFi sneller en stabieler te maken, of om het bereik van je WiFi te vergroten. De WiFi Versterker van Telfort ondersteunt de nieuwste 5GHz WiFi standaard, en biedt daarom de best mogelijke WiFi ervaring.


WiFi versterker

Advies: heb ik een WiFi Versterker nodig?


Heb je op sommige plekken geen goede WiFi-verbinding, bijvoorbeeld op je slaapkamer? Of heb je vaak last van trage of wegvallende WiFi? Dan kan een WiFi Versterker een oplossing zijn.


Vaak kun je je WiFi verbeteren, zonder dat je een WiFi Versterker nodig hebt. Lees daarom eerst onze tips voor het verbeteren van je WiFi snelheid, of bekijk de probleemoplosser voor problemen met WiFi (inclusief video met handige tips).


Hebben deze tips niet geholpen? Dan adviseren we een WiFi Versterker.


Advies: sluit je WiFi Versterker bekabeld aan

We raden je aan om de WiFi Versterker bekabeld aan te sluiten op een van de gele poorten aan de achterkant van het modem dat je van ons hebt. Het WiFi-signaal van je WiFi Versterker is dan minimaal net zo snel en stabiel als het WiFi-signaal van je modem. Je maakt dan gebruik van de nieuwste 5GHz-technologie, en hebt daarom de best mogelijke WiFi ervaring.Kan ik de WiFi Versterker ook draadloos aansluiten?

Dat kan, maar het WiFi-verbeterende effect is kleiner dan wanneer je de WiFi Versterker bedraad aansluit. Je maakt dan namelijk geen gebruik van de nieuwste 5-GHz technologie. Het bereik van je WiFi wordt dan wel vergroot, maar met verlies van snelheid en stabiliteit. Let er op dat je de WiFi Versterker plaatst op een plek waar je nog wel goed bereik hebt van je router. Het WiFi signaal kan namelijk nooit beter worden doorgestuurd dan hoe het wordt ontvangen in de WiFi Versterker.

Heb ik losse kabels nodig om de WiFi Versterker aan te sluiten?

Bij de WiFi Versterker zit een ethernetkabel van ongeveer 1-1,5 meter. Heb je een langere kabel nodig, bestel dan een kabel in de webwinkel.


WiFi Versterker Telfort bestellen


Met een WiFi Versterker heb je een sterker, sneller en stabieler WiFi-signaal. Je bestelt de WiFi Versterker eenvoudig via de Telfort webwinkel.

  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Geen verzendkosten


WiFi versterker kopen in de webwinkel

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: