Vind het antwoord op je vraag

vind-antwoord_midden

WiFi wachtwoord achterhalenWeet je niet meer wat het wachtwoord is van je WiFi-netwerk? Er zijn verschillende manieren om het WiFi wachtwoord te achterhalen.Ongewijzigd WiFi wachtwoord achterhalen

Wil je weten wat het WiFi wachtwoord is dat je hebt gekregen van Telfort? Kijk dan op de sticker onderaan je modem of router. Hier staat de naam van het netwerk en de beveiligingssleutel, oftewel het wachtwoord van je WiFi-netwerk.Gewijzigd en persoonlijk WiFi wachtwoord achterhalen

Volg onderstaand stappenplan om je gewijzigde WiFi-wachtwoord te achterhalen via een laptop of PC.


Zoek jouw WiFi-netwerk


Klik op het icoon voor 'Netwerk'. Het is een driehoek bestaande uit balkjes te vinden aan de rechteronderkant van je scherm. Je kunt ook het WiFi-netwerk openen via het configuratiescherm.

Kies voor 'Status' van jouw WiFi-netwerk


Ga met de muis op de naam van jouw netwerk staan en klik er met de rechtermuisknop op. Kies vervolgens voor 'status'.

Ga naar 'Eigenschappen'


Ga naar 'eigenschappen van draadloos netwerk' en klik op de tab 'beveiliging'. Vink nu de optie 'tekens weergeven' aan en het WiFi-wachtwoord wordt zichtbaar in het vakje bij 'Netwerkbeveiligingssleutel'.


WiFi wachtwoord resetten

Als je het door jezelf ingestelde wachtwoord van het modem niet meer weet en niet meer kunt achterhalen, dan kun je het modem resetten om een nieuw wachtwoord in te stellen. Het wachtwoord is niet op te vragen bij de Telfort helpdesk.

WiFi wachtwoord resetten

Nog geen antwoord op je vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: