WiFi van Telfort: alles over draadloos internet

Wil jij thuis ook zorgeloos draadloos internetten en gebruik maken van snel en stabiel WiFi? Ga aan de slag met onze tips voor het optimaal instellen van WiFi. Ook geven we je advies over hoe je in en rondom je woning het beste uit je WiFi kunt halen.

Problemen met WiFi oplossen

Kun je geen verbinding maken met WiFi of is je WiFi erg traag? Wij helpen je graag snel naar een oplossing. Wanneer je WiFi niet werkt, controleer dan eerst of er een storing is. Is dat niet het geval? Doorloop dan onze probleemoplosser.

Mijn WiFi werkt niet

Mijn WiFi is traag

Bereik van WiFi vergroten

Versterk het WiFi-signaal met een WiFi Versterker en vergroot het bereik van je draadloos internet. Zo kun je overal in en rond je huis zorgeloos gebruik maken van WiFi.

WiFi signaal uitbreiden en versterken

WiFi Versterker aansluiten

Snelheid van WiFi verbeteren

Test de snelheid van jouw draadloos internet en verbeter de snelheid met onze tips. Plaats je modem of router op een strategische plek en ga op zoek naar het optimale WiFi-kanaal. 

WiFi snelheid verbeteren

WiFi instellen op PC, laptop, tablet of mobiel

Stel WiFi in op je PC / laptop,tablet of mobiel. Gebruik je Windows, Safari, Android of iOS? Kies jouw type apparaat en volg het stappenplan of instructievideo.

WiFi instellen op computer of laptop

WiFi instellen op tablet of smartphone

WiFi wachtwoord wijzigen of achterhalen

Het achterhalen en wijzigen van je WiFi wachtwoord is erg eenvoudig. Ga aan de slag met onze tips voor het achterhalen of instellen van je WiFi wachtwoord.

WiFi wachtwoord wijzigen

WiFi wachtwoord achterhalen

Veiligheid van WiFi

De veiligheid van WiFi is van belang om veilig te internetbankieren en je kinderen in een beschermde omgeving te laten internetten. Neem daarom extra maatregelen voor meer veiligheid.

WiFi beveiligen: zo doe je dat

Telfort Veilig installeren

Modems en routers

De modem of router die je van Telfort in bruikleen hebt gekregen verspreidt het WiFi-signaal. Bekijk nu meer informatie over de specificaties en het resetten van je modem of router.

Handleidingen en specificaties

WiFi-instellingen

WiFi-kanaal

Maakt jouw modem of router al gebruik van het meest optimale WiFi-kanaal? Ga naar de WiFi kanaal scanner, kies het beste kanaal en pas deze aan.

WiFi kanaal scanner

WiFi kanaal kiezen

WiFi traag of slechte WiFi-verbinding: bekijk de instructievideo

Is je WiFi traag, heb je geen WiFi of heb je een slechte WiFi verbinding? In de video leggen we je uit hoe jij jouw WiFi kunt verbeteren.

Video: hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn draadloze verbinding (WiFi) weer goed werkt?

Je kunt de video op elk gewenst moment pauzeren en weer starten met de afspeelbediening links onderin.