Skip to content

Telfort Prepaid

Sim Only vanaf 7,50 p/mnd

Met een Sim Only abonnement geniet je van al onze voordelen. Het enige wat niet mogelijk is, is extra betalen voor je internet. Als je data op is, dan wordt alleen je snelheid lager.

Sim Only is een goede keuze als je bereikbaar wilt zijn zonder zorgen. Niet zeker of een abonnement iets voor jou is? Start dan eerst met een maandelijks opzegbaar abonnement. Dan ben je vrij om te doen wat je wilt.

  • Maandelijks opzegbare abonnementen
  • Mobiel internet zonder onverwachte kosten
  • MB’s en minuten die over zijn neem 2 maanden mee

Bekijk onze Sim Only's

Prepaid simkaart

Heb je al een mooie telefoon en wil je alleen een Prepaid simkaart? Kies dan als eerst de simkaart die bij je past. Wij hebben Prepaid simkaarten mét of zonder internet. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan zorgen wij dat de simkaart gratis bij je thuis wordt bezorgd.

Nog één belangrijk puntje. Sommige telefoons beschikken over een simlock. Dit komt meestal voor wanneer de telefoon is gekocht in combinatie met een simkaart. Dan is de telefoon alleen geschikt voor dit specifieke netwerk. Meestal kan je de simlock na een jaar gratis laten verwijderen.

Met Telfort Prepaid betaal je alleen voor wat je nodig hebt.

Je kan zelf kiezen of je iedere belminuut of sms los vanuit je beltegoed betaalt of dat je een van onze voordelige maandbundels aanzet.

Wil je internetten zonder zorgen? Dan zit je met een voordelige internetbundel altijd goed. Hiermee internet je zonder zorgen omdat je geen onverwachte internetkosten maakt. Bij ons is je Prepaid beltegoed onbeperkt houdbaar zolang je eens in de 6 maanden belt, sms't, een bundel koopt of opwaardeert.

Ben je van plan om maandelijks veel te internetten en bellen? Dan heb je bij ons al een Sim Only abonnement met internet voor maar 12,50 per maand.

Meest gestelde vragen

Wat zijn de tarieven van Telfort Prepaid?
Hoe ontvang ik het 10,- starttegoed?
Hoe kan ik mijn Telfort Prepaid opwaarderen?
Hoe lang is mijn beltegoed geldig?
Hoe kan ik mijn beltegoed inzien?
Hoe kan ik voordelig internetten in het buitenland?
Welke maandbundels biedt Telfort Prepaid?
Kan ik mijn huidige nummer gratis behouden wanneer ik overstap naar Telfort Prepaid?
Feedback