Skip to content
Telfort
 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • Alle MB bundels inclusief 4G
 • MB's en minuten 2 maanden meenemen
 • Inclusief onbeperkt sms

Heb je al Telfort Mobiel? Verlengen

Sim Only abonnement

Bestel vóór 23:59 uur, dan heb je 'm morgen in huis
Je ontvangt een 3-in-1 simkaart. Past dus altijd!
Combivoordeel info link 01
Productvorm
Wat is het verschil? Wat is het verschil?
Looptijd
P/mndEenmalig
Abonnement + verlengvoordeel
Abonnement
+ eenmalig <# format_prijs(pakketten_data.productvorm[ this.productvorm ].aansluitkosten) #> aansluitkosten

Aanbieding

<# combi_promo_text #>


De voordelen van Sim Only bij Telfort

Na de eerste 10 minuten bel je gratis

Zo klets je onbezorgd naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland, tot een maximum van 3.000 minuten per maand. Dat is ruim 10 uur per week!

MB’s en minuten die over zijn neem je mee

Bij ons zijn je MB’s en minuten 3 maanden geldig. Heb je aan het eind van de maand MB's of minuten over? Dan kun je deze nog 2 maanden gebruiken.

Sim Only via het betrouwbare KPN netwerk

Elke maand een lage prijs

Tijdelijke kortingen is niets voor ons. Je betaalt gewoon elke maand een lage prijs voor je abonnement.

Altijd eenvoudig inzicht in je verbruik

Van hoge kosten wordt niemand blij. Zeker niet als ze onverwachts komen. Houd daarom een oogje in het zeil met onze gratis Telfort App of Mijn Telfort.

Geen onverwachte internetkosten

Als je internetbundel op is, dan kun je niet meer internetten. Wel zo veilig. Toch behoefte aan meer MB's? Schaf dan een extra internetbundel aan. Dan ben je zo weer online.


Sim Only abonnement bij Telfort standaard met 4G internet

Tegenwoordig is er op een telefoon veel mogelijk. Whatsappen, Facebooken, luisteren naar je favoriete muziek en ga zo maar door. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; je hebt er internet voor nodig. Daarom hebben wij standaard 4G in onze abonnementen. Daarmee kan je lekker snel internetten, zonder dat je er een aparte 4G-bundel voor aan hoeft te schaffen. Kies het Sim Only abonnement dat bij je past, dan zorgen wij dat je ongestoord kunt genieten.

Altijd en overal supersnel 4G internet

Tot 150 Mbit/s. Iedere MB-bundel is standaard inclusief 4G.

Gratis nummerbehoud

Stap zorgeloos over naar Telfort en behoud je eigen telefoonnummer. Wij regelen het gratis voor je.


CombiVoordeel: meer Telfort is meer voordeel

Combineer nu je Telfort Thuis abonnement met Telfort Mobiel en profiteer van extra voordeel. Elke maand weer. Denk aan: 2x zoveel MB’s en minuten, 5,- korting op je Thuis factuur, gratis HBO pakket t.w.v. 15,50 p/mnd of een gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd. Bestel een bijvoorbeeld een Sim Only abonnement en kies direct het CombiVoordeel dat bij je past.


Waarom een Sim Only abonnement?

Met een Sim Only abonnement heb je geen last van hoge maandlasten. Je betaalt namelijk alleen voor de gekozen MB’s en minuten en niet voor een telefoon. Dat is genieten van alle voordelen van Telfort, maar dan nog voordeliger.
Kies als eerst het abonnement dat bij je past. Daarna ontvangt je van ons een nieuwe simkaart. Deze past in iedere telefoon. Let wel op dat je huidige telefoon simlockvrij is. Zo weet je zeker dat je gebruik kunt maken van Telfort.

Bent u ZZP’er? Kies dan voor Zakelijk Sim Only. Dit abonnement is voorzien van speciale gemakken voor u als ondernemer.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tarieven voor Sim Only?
Welke tarieven gelden er voor bellen en internet in het buitenland?
Wat zijn de kosten wanneer je buiten je bundel belt?
Kan ik mijn Sim Only abonnement tussentijds aanpassen?
Past de simkaart in mijn toestel?

Jouw keuze

Telfort Sim Only
 • <# internet( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] ) #> MB +
 • <# minuten( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] ) #> minuten
 • Onbeperkt bellen
 • Onbeperkt sms
Table Information
Abonnement <# format_prijs( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ].per_maand ) #>
Telefoon <# format_prijs( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ].handset.per_maand ) #>
Totaal per maand <# format_prijs( totaal_per_maand( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] )) #>
Na <# looptijd #> maanden verlaagd naar <# format_prijs( verlaagd( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] )) #>
<## voordeel_text( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] ) ##>
Totaal eenmalig <# format_prijs( totaal_eenmalig( this.pakketten()[ this.gekozen_pakket ] )) #>

KPN netwerk

Onze abonnementen maken gebruik van het landelijk dekkende KPN-netwerk. Hierdoor ben je met Telfort Sim Only altijd voorzien van uitstekend bereik. KPN heeft verschillende type netwerken, namelijk 2G, 3G en 4G.

 • Op het 2G netwerk kan je maximaal 384 Kbps halen
 • Op het 3G netwerk tot 14,4 Mbps
 • Op het 4G netwerk zelfs tot 25 Mbps
Onbezorgd internetten
Onbezorgd internetten

Geen onverwachte kosten voor internet

30% van de Nederlanders komt wel eens voor financiële verrassingen te staan voor internetverbruik op zijn mobiel (Telecompaper, 2015). Bij ons heb je nooit onverwachte internetkosten. Als je internetbundel op is, stopt je internet automatisch. Uiteraard kun je er dan voor kiezen om een extra internetbundel aan te schaffen. Deze kun je eenvoudig activeren via onze gratis Telfort App, Mijn Telfort of door onze klantenservice.

Gemakkelijk bestellen

Het afsluiten van een Sim Only abonnement is erg eenvoudig. Maak als eerst een keuze uit een van onze voordelige abonnementen. Na het invullen van je gegevens, sturen wij je nieuwe Telfort simkaart per briefpost op naar je huisadres. Je hoeft hier niet voor thuis te zijn. Na ontvangst kan je de simkaart gebruiken in elke telefoon. Het is wel belangrijk dat deze simlock vrij is. Heb je nog vragen of hulp nodig bij het installeren van je nieuwe simkaart? Wij helpen je graag in een van onze Telfort winkels of via onze klantenservice.

Verbruik MB's
Verbruik MB's

Welke apps verbruiken veel internet?

Een video op Facebook bekijken of onderweg luisteren naar je favoriete muziek. Tegenwoordig is het allemaal mogelijk. Maar hoeveel data kost het je? ‘Even’ iets kijken via Youtube of Netflix kan oplopen tot wel 50 MB per minuut, afhankelijk van de kwaliteit. Muziek luisteren via Spotify snoept gerust zo’n 75-100 MB per uur van je databundel af. Bedenk daarom van te voren welke apps je veel gebruikt. Maak vervolgens een keuze voor het juiste Sim Only abonnement.

Telfort Sim Only
Telfort Sim Only

Waarom onze klanten kiezen voor Sim Only

Een Sim Only abonnement is wellicht een paar euro duurder dan bellen via prepaid. Toch kiezen veel van onze klanten voor zekerheid. Slim, want met onze Sim Only abonnementen kun je namelijk altijd bellen. In elke situatie. Je hoeft jezelf nooit meer zorgen te maken over voldoende beltegoed of de houdbaarheid. Bel je niet elke maand alles op? Dan neem je de overgebleven minuten gewoon mee naar de volgende maand. Dit geldt trouwens ook voor de MB's.

Wat is Sim Only?

Bestel je een Telfort Sim Only, dan ontvang van ons alleen een nieuwe simkaart. De mobiele telefoon regel je zelf. Hierdoor betaal je alleen voor het gebruik van het abonnement. Zo profiteer je toch van al onze voordelen maar dan tegen een scherp tarief per maand

Zit je liever helemaal niet aan een abonnement vast? Ga dan voor Telfort Prepaid. Met Prepaid koop je eenmalig een losse simkaart. Deze kun je opwaarderen met beltegoed wanneer jij dat wilt. Je hebt dan geen vaste kosten per maand en bepaalt zelf hoeveel beltegoed je op je simkaart zet.

Combineer en profiteer van CombiVoordeel

Welke Telfort abonnementen heb je thuis?Telfort beloont klanten die abonnementen van Telfort combineren met extra voordeel. Hoe meer producten je in je abonnementen hebt, hoe meer voordelen je hebt om uit te kiezen.

Ik wil geen CombiVoordeel

Jouw bestelling

Totaal eenmalig: Aansluitkosten + Thuiskopieheffing

Thuiskopieheffing is wettelijk verplicht. Deze eenmalige heffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik.

Combineer Telfort Thuis met Mobiel en profiteer

Telfort beloont klanten die Telfort Thuis met Mobiel combineren iedere maand met extra voordeel. Je kiest zelf het voordeel dat het beste bij jou, je partner of je gezin past.

Elke maand gratis twee keer zoveel MB’s en minuten op je mobiel
Extra veel internetten, bellen en sms'en. Heb je bijvoorbeeld een abonnement met 500 MB en 300 minuten, dan krijg je met CombiVoordeel automatisch 1000 MB en 600 minuten per maand.

 

Elke maand 5,- korting op je Telfort Thuis factuur
Je krijgt in totaal 5,- korting per maand, per aangemeld adres. De 5,- korting wordt maandelijks berekend met je Telfort Thuis factuur.

 

Elke maand gratis HBO pakket t.w.v. 15,50 p/mnd bij je Telfort Interactieve TV abonnement
Het zenderpakket met honderden uren aan bioscoopfilms en prijswinnende kwaliteitsseries. In haarscherpe HD-kwaliteit en met Nederlandse ondertiteling zijn HBO-series gelijk met de Amerikaanse uitzending beschikbaar.

 

Elke maand gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd bij je Telfort Interactieve TV abonnement
Kijk je graag naar je favoriete programma op een moment dat het jou uitkomt? Dan is het Opnemen pakket een aanrader. Tot 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren, tot 6 programma’s tegelijk. Zo kan je kijken – en opnieuw kijken – wanneer je maar wilt.

Wat is het verschil?

Bij een tweejarig abonnement krijg je extra korting op je bundel.

Na 10 minuten gratis bellen

Bij Telfort bel je tijdens elk gesprek na 10 minuten gratis. Dat geldt voor alle gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Zo kun je lekker lang bellen zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Je kunt elke maand maximaal 3.000 minuten bellen.

MB's en minuten zijn 3 maanden geldig

Bij Telfort zijn je MB's en minuten 3 maanden geldig. Heb je aan het eind van de maand MB's en minuten over? Dan kun je deze nog 2 maanden gebruiken. In een nieuwe maand maak je eerst de ongebruikte MB's en minuten op. Wel zo eerlijk.

Bijvoorbeeld: je MB's en minuten van de maand januari zijn tot en met maart te gebruiken.

MB’s uit een Extra 500 MB bundel zijn een maand geldig en vervallen aan het einde van de maand.

Elke maand een lage prijs

Bij Telfort weet je waar je aan toe bent. Wij hebben geen tijdelijke kortingen. Je betaalt elke maand een lage prijs voor je abonnement. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Dat is wel zo prettig.

Altijd eenvoudig inzicht in je verbruik en kosten

In de Telfort app en Mijn Telfort heb je altijd en overal actueel inzicht in je verbruik. Standaard ontvang je ook een sms als je 80% en 100% van je MB's hebt verbruikt. Je kunt deze gratis sms-service ook instellen voor je belminuten. Dat kan via Mijn Telfort.

Geen onverwachte internetkosten

Je kunt nooit extra kosten maken voor mobiel internet. Als je internetbundel op is, dan kun je niet meer internetten. Tenzij je heel eenvoudig een extra internetbundel koopt, via sms, Mijn Telfort of de klantenservice.

Supersnel 4G internet

Wat is 4G
4G is de opvolger van 3G: het huidige netwerk voor mobiel internet van Telfort. Het is de nieuwste technologie en zorgt voor een supersnelle internetverbinding op je telefoon. Bij Telfort is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. De snelheid kan zelfs oplopen tot 150 Mbit/s. Dit betekent video’s en films kijken in hogere kwaliteit en snel muziek streamen.

4G Dekking
4G is pas echt waardevol als je het overal kunt gebruiken. Telfort maakt gebruik van het landelijk dekkende KPN netwerk. Dit betekent dat je in heel Nederland, ongeacht je woonplaats, van dit betrouwbare netwerk gebruik kunt maken.

Wat heb je nodig?

Gratis nummerbehoud

Gratis je eigen nummer behouden
Wil je je huidige telefoonnummer behouden? Dat kun je heel eenvoudig aanvragen tijdens het bestelproces. De aanvraag voor nummerbehoud geldt direct als een opzegging van je huidige abonnement. Wij regelen de overstap voor je en uiteraard zonder kosten. Jij hebt er verder geen omkijken naar.

Geen dubbele abonnementskosten
Wij zorgen ervoor dat je geen dubbele abonnementskosten hebt. Je nummer wordt automatisch overgezet zodra de einddatum en opzegtermijn van het abonnement bij je huidige provider zijn verstreken. Je ontvangt binnen twee weken nadat je alle gegevens correct hebt ingevuld een brief met de datum waarop je Telfort abonnement ingaat.

Huidige abonnement al opgezegd?
Meld dan bij je vorige provider dat je nummerbehoud hebt aangevraagd bij Telfort.

Prepaid
Telfort zal je telefoonnummer binnen 5 werkdagen overzetten.

Alles over simonly

Tekst van alles over simonlyBen je al Telfort Thuis klant?
Profiteer van CombiVoordeelJa ik wil CombiVoordeelKies je eigen CombiVoordeel

Combineer Telfort Internet en/of Interactieve TV met een mobiel abonnement en profiteer iedere maand van extra voordeel. Kies het voordeel dat bij je past.

Annuleer