Skip to content
Telfort

Combineer Telfort Thuis met Mobiel en ontvang
CombiVoordeel

Kies hier het voordeel dat het beste bij je past:

Dit CombiVoordeel is alleen beschikbaar met interactieve TV
Dit CombiVoordeel is alleen beschikbaar met interactieve TV

Spotify Premium

Met Spotify Premium krijg je urenlang luisterplezier in kraakheldere kwaliteit. Met 35 miljoen nummers om uit te kiezen, is er altijd wel een. Dit natuurlijk zonder reclames. Met een Telfort abonnement kan je nu extra voordelig gebruik maken van Spotify. Je krijgt namelijk 1 euro korting als je Spotify combineert met een Telfort abonnement. Dat is genieten van kwaliteit, maar dan heel voordelig. Sluit Spotify eenvoudig af bij het bestellen van je abonnement en profiteer direct.

Heb je al een Spotify Premium abonnement?
Dan kun je gewoon Spotify Premium bestellen bij je mobiele abonnement. Zet je huidige abonnement om naar Spotify Free. Na het activeren bij Telfort, zetten wij je Spotify Free abonnement automatisch om naar een Spotify Premium abonnement. Hier hoef je niets voor te doen.

Combineer Telfort Thuis met Mobiel en profiteer

Wij belonen klanten die Telfort Thuis met Mobiel combineren iedere maand met extra voordeel. Je kiest zelf het voordeel dat het beste bij jou, je partner of je gezin past.

Elke maand gratis twee keer zoveel data op je mobiel

Heb je bijvoorbeeld een abonnenment met 1GB, dan krijg je met CombiVoordeel automatisch 2GB per maand. Extra veel internetten dus.

Elke maand 5,- korting op je Telfort Thuis factuur

Je krijgt in totaal 5,- korting per maand, per aangemeld adres. De 5,- korting wordt maandelijks berekend met je Telfort Thuis factuur.

Gratis FOX Sports Eredivisie (ter waarde van 7,50)

Voor liefhebbers van Nederlands voetbal. Kijk live alle wedstrijden uit de Eredivisie, de Jupiler League en KNVB Bekertoernooi. Plus alle voor- en nabeschouwingen.

Elke maand gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd bij je Telfort Interactieve TV abonnement

Kijk je graag naar je favoriete programma op een moment dat het jou uitkomt? Dan is het Opnemen pakket een aanrader. Tot 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren, tot 6 programma’s tegelijk. Zo kan je kijken – en opnieuw kijken – wanneer je maar wilt.

Meer informatie over onze abonnementen

Onze abonnementen zijn geldig in Nederland en de EU. Het bellen, sms'en en internetten gaat gewoon vanuit je maandelijkse bundel.

Minuten worden afgerond op de hele minuut. Bel je 1 minuut en 40 seconden, dan wordt dit afgerond naar 2 minuten. MB's worden afgerond per KB.

Je betaalt geen starttarief en gesprekken worden per hele minuut naar boven afgerond.

Bellen buiten de bundel kost 30 cent per minuut.

De gemiddelde snelheid van ons mobiele internet is 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload.

Benieuwd naar de snelheid in jouw omgeving? Check de dekkingskaart.

Na de gekozen looptijd van een maand of 24 maanden, blijf je hetzelfde maandelijks bedrag betalen per maand.

Onze voordelen

 • Belminuten en MB’s zijn 3 maanden geldig. Heb je over? Dan neem je ze mee naar de volgende maand en maak je eerst je meegenomen MB’s en minuten op.
 • Over internet hoef je jezelf geen zorgen te maken bij ons. Is je internetbundel op voor de maand? Dan stopt je internet automatisch. Uiteraard kan je wel een Extra bundel bijkopen. In de nieuwe maand start je weer met een nieuwe bundel.

Dit maakt Sim Only van Telfort zo goed:

 • Standaard 4G bij alle internetbundels
 • Het betrouwbare KPN netwerk
 • MB’s en minuten neem je 2 maanden mee
 • Data op? Dan wordt je snelheid lager en betaal je niets extra

Waarom een Sim Only abonnement

Een Sim Only abonnement is lekker voordelig. Dat is genieten van alle voordelen, maar dan voor een lagere prijs per maand. Bloos je al?
Wat het lekkerst aan dit abonnement is, is dat je MB’s en minuten gewoon meeneemt naar de volgende maand. Als de nieuwe maand start, dan bel je eerst de MB’s en minuten op die je hebt meegenomen en daarna pas je nieuwe bundel. Lekker!

De simkaart die je van ons krijgt bij dit Sim Only abonnement, is geschikt voor 4G. Dat is supersnel internetten. Let wel op dat je toestel geschikt is voor 4G. Gelukkig zijn dat de meeste wel.

Ben je er nog niet uit? Bekijk waar je op moet letten bij het vergelijken van onze Sim Only abonnementen.

Heb je een KvK-nummer? Ga dan naar Zakelijk Sim Only, voor onze zakelijke abonnementen. Speciaal voor ondernemend Nederland.

Voordelen van Telfort Sim Only

 • Betrouwbaar KPN netwerk
 • MB's en minuten kun je 2 maanden meenemen
 • Standaard supersnel 4G internet & onbeperkt sms'en

Fijn om te weten

 • Na afloop van je contract, betaal je hetzelfde bedrag per maand
 • Eenvoudig inzicht in je verbruik en kosten met onze app
 • Gratis nummerbehoud

Bezorgen of terugsturen

 • Je hebt 14 dagen bedenktijd
 • Bij ons is terugsturen altijd gratis
 • Gratis bezorging per briefpost

Sim Only abonnement bij Telfort standaard met 4G internet

Tegenwoordig is er op een telefoon veel mogelijk. Whatsappen, Facebooken, luisteren naar je favoriete muziek en ga zo maar door. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen; je hebt er internet voor nodig. Daarom hebben wij standaard 4G in onze abonnementen. Daarmee kan je lekker snel internetten, zonder dat je er een aparte 4G-bundel voor aan hoeft te schaffen. Kies het Sim Only abonnement dat bij je past, dan zorgen wij dat je ongestoord kunt genieten.


CombiVoordeel: meer Telfort is meer voordeel

Combineer nu je Telfort Thuis abonnement met Telfort Mobiel en profiteer van extra voordeel. Elke maand weer. Denk aan: 2x zoveel data, 5,- korting op je Thuis factuur, gratis FOX Sports Eredivisie ter waarde van 7,50 of een Gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd. Bestel een mobiel abonnement en kies direct het CombiVoordeel dat bij je past.

Veelgestelde vragen

Welk Sim Only abonnement past bij mij?
Kan ik mijn Sim Only abonnement tussentijds opzeggen of aanpassen?
Past de simkaart in mijn toestel?
Wat is de snelheid van het mobiele internet en hoe zit het met de dekking?
Wanneer ga ik betalen voor het abonnement?
Wat is een Sim Only abonnement?
Wat gebeurt er nadat de looptijd van een maand of 24 maanden is afgelopen?
Wat zijn de tarieven voor bellen, sms'en en internetten?

Jouw keuze

Telfort Sim Only
 • <## format_internet( pakket ) ##>
 • <## format_minuten( pakket ) ##>
 • Spotify Premium
 • Onbeperkt sms

Totale kosten

Eenmalig  
Aansluitkosten <# format_prijs(pakketten_data.productvorm[ this.productvorm ].aansluitkosten) #>
 
Maandelijks  
Abonnement <# format_prijs( abonnement_prijs_overzicht ) #>
Maandelijks opzegbaar <# format_prijs( maandelijks_opzegbaar_prijs ) #>
Onbeperkt bellen <# format_prijs(onbeperkt_bellen_prijs) #>
Spotify Premium <# format_prijs(spotify_prijs) #>
Totaal eenmalig: <# format_prijs( totaal_zakelijk_eenmalig, true ) #> <# format_prijs( totaal_eenmalig ) #>
Totaal per maand: <# format_prijs( totaal_zakelijk_per_maand, /* skipBtw */ true) #> <# format_prijs( totaal_per_maand ) #>
 • Bekijk hier alle informatie over onze abonnementen.

Telfort Sim Only

Waarom onze klanten kiezen voor Sim Only

Een Sim Only abonnement is wellicht een paar euro duurder dan bellen via prepaid. Toch kiezen veel van onze klanten voor zekerheid. Slim, want met onze Sim Only abonnementen kun je namelijk altijd bellen. In elke situatie. Je hoeft jezelf nooit meer zorgen te maken over voldoende beltegoed of de houdbaarheid. Bel je niet elke maand alles op? Dan neem je de overgebleven minuten gewoon mee naar de volgende maand. Dit geldt trouwens ook voor de MB's.

Wat is Sim Only?

Bestel je een Telfort Sim Only, dan ontvang van ons alleen een nieuwe simkaart. De mobiele telefoon regel je zelf. Hierdoor betaal je alleen voor het gebruik van het abonnement. Zo profiteer je toch van al onze voordelen maar dan tegen een scherp tarief per maand

Zit je liever helemaal niet aan een abonnement vast? Ga dan voor Telfort Prepaid. Met Prepaid koop je eenmalig een losse simkaart. Deze kun je opwaarderen met beltegoed wanneer jij dat wilt. Je hebt dan geen vaste kosten per maand en bepaalt zelf hoeveel beltegoed je op je simkaart zet.

KPN netwerk

Telfort maakt gebruik van het landelijk dekkende KPN-netwerk. Hierdoor ben je met Telfort Sim Only altijd voorzien van uitstekend bereik. KPN heeft verschillende type netwerken, namelijk 2G, 3G en 4G.

 • Op het 2G netwerk kan je maximaal 384 Kbps halen
 • Op het 3G netwerk tot 14,4 Mbps
 • Op het 4G netwerk zelfs tot 25 Mbps
4G internet

4G en internetverbruik

Vaak hoor je dat het 4G netwerk meer data verbruikt. Dat is niet waar. Wel gebruiken klanten met 4G meer MB’s. Met 4G kun je namelijk supersnel video’s kijken en bestanden downloaden (dat kost veel MB’s). En als iets makkelijker en sneller gaat, dan ben je vaak geneigd om er meer mee te doen. 4G klanten verbruiken om die reden meestal meer data. Als je kiest voor 4G bij je Sim Only, dan raden wij je aan om een hogere internetbundel te kiezen.

Combineer en profiteer van CombiVoordeel

Welke Telfort abonnementen heb je thuis?Telfort beloont klanten die abonnementen van Telfort combineren met extra voordeel. Hoe meer producten je in je abonnementen hebt, hoe meer voordelen je hebt om uit te kiezen.

Ik wil geen CombiVoordeel

Jouw bestelling

Thuiskopieheffing

Thuiskopieheffing is wettelijk verplicht. Deze eenmalige heffing compenseert auteurs en artiesten voor het kopiëren van muziek en films voor privégebruik.

Combineer Telfort Thuis met Mobiel en profiteer

Telfort beloont klanten die Telfort Thuis met Mobiel combineren iedere maand met extra voordeel. Je kiest zelf het voordeel dat het beste bij jou, je partner of je gezin past.

Elke maand gratis twee keer zoveel data op je mobiel
Heb je bijvoorbeeld een abonnenment met 1GB, dan krijg je met CombiVoordeel automatisch 2GB per maand. Extra veel internetten dus.

 

Elke maand 5,- korting op je Telfort Thuis factuur
Je krijgt in totaal 5,- korting per maand, per aangemeld adres. De 5,- korting wordt maandelijks berekend met je Telfort Thuis factuur.

 

Gratis FOX Sports Eredivisie (ter waarde van 7,50)
Voor liefhebbers van Nederlands voetbal. Kijk live alle wedstrijden uit de Eredivisie, de Jupiler League en KNVB Bekertoernooi. Plus alle voor- en nabeschouwingen.

Elke maand gratis Opnemen pakket t.w.v. 5,- p/mnd bij je Telfort Interactieve TV abonnement
Kijk je graag naar je favoriete programma op een moment dat het jou uitkomt? Dan is het Opnemen pakket een aanrader. Tot 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren, tot 6 programma’s tegelijk. Zo kan je kijken – en opnieuw kijken – wanneer je maar wilt.

Wat is het verschil?

Bij een tweejarig abonnement krijg je extra korting op je bundel.

Alles over simonly

Tekst van alles over simonly