Skip to content

Onbeperkt bellen Sim Only

Onbeperkt is lekker veel. Zo kan je heel lang genieten van iets waar geen einde aan komt. Dat is als een hele wijde broek die stretcht als het nodig is. Precies hetzelfde met Sim Only onbeperkt bellen. Want of je nu 1 minuut belt of tot je oren er warm van zijn, het maakt niet uit. Zo kan je ongestoord genieten van ons netwerk. Wist je dat je naast onbeperkt bellen ook kan kiezen voor onbeperkt internet? Wil je meer weten? Bekijk dan onze pagina over Sim Only met onbeperkt internet.

Tijdelijk bel je onbeperkt voor maar 1,- per maand.

Sim Only met onbeperkt bellen én internetten

Als je veel te vertellen hebt, is het naast bellen ook leuk om iets te delen. Een foto of een video zegt namelijk zoveel meer. Daarom heb je bij ons grote bundels met internet tot je beschikking. Daarmee kan je lekker veel foto's en video's delen en nog veel meer. Is de bundel op? Dan stopt 'ie automatisch. Zo weet je zeker dat je niets extra's gaat betalen.

Bekijk onze abonnementen

Voordelen van onbeperkt bellen

Het grootste voordeel van onbeperkt bellen, is dat je niet hoeft op te letten op je belminuten. Zo kan je altijd bellen zonder zorgen. Een ander voordeel is dat je één vast bedrag per maand kwijt bent voor het bellen. Uiteraard geldt dit voor vaste nummers en mobiele nummers in Nederland.

Onbeperkt bellen is echt onbeperkt

Onbeperkt bellen is lekker lang praten voor een vast bedrag per maand. Je hoeft je geen zorgen te maken of een gesprek snel af te ronden. Want onbeperkt is bij ons echt onbeperkt. Dat geldt voor Nederland, maar ook als je met je Sim Only in het buitenland (EU) bent. Ciao!

Dit maakt Sim Only van Telfort zo goed:

  • Standaard 4G in Nederland met een snelheid tot 150 Mbps
  • Het betrouwbare KPN netwerk
  • MB’s en minuten neem je 2 maanden mee
  • Data op? Dan wordt je snelheid lager en betaal je niets extra

Onbeperkt bellen in Europa

Onbeperkt bellen in heel Europa. Vanaf het strand in Italië of op de arrenslee in Finland. Dat is gewoon mogelijk. Onze huidige abonnementen gelden in de EU. Dus ook met onbeperkt bellen én internet. Bekijk de pagina over bellen en internetten in het buitenland voor meer informatie.

Zakelijk Sim Only met Onbeperkt bellen

Ook voor onze Zakelijke klanten hebben wij onbeperkt bellen. Een telefonische meeting die toch wat langer duurt of heb je gewoon veel zaken te regelen? Dan zit je bij ons goed.

Bekijk Zakelijke Sim Only's

Feedback