Skip to content
Telfort

Vergelijk Sim Only

Vergelijk Sim Only abonnementen en ben slimmer uit. Want tegenwoordig zijn er zoveel aanbieders én punten waar je op moet letten. Daarom hebben wij ze onder elkaar gezet. Dat maakt het leven net iets makkelijker. Wel zo fijn.

Vergelijk Sim Only, maar wat is naast prijs nog meer belangrijk?

Prijs vinden wij belangrijk. Maar wat is naast prijs nog meer belangrijk om mee te nemen bij het vergelijken? Hoeveel data, belminuten of sms'jes heb je nodig per maand? Wat is je gewenste contractduur? Wil je verlengen of een nieuw abonnement? Wie helpt je bijvoorbeeld uit de brand als je een brandende vraag hebt? Is het abonnement wel flexibel in tijden dat je meer wilt internetten of bellen? En stopt je internet automatisch als je bundel op is? Op deze pagina vind je het antwoord.

Bekijk onze Sim Only's

Vergelijk onze Sim Only abonnementen

Als je Sim Only abonnementen gaat vergelijken is het goed om te bedenken wat je echt belangrijk vindt. Vind je het fijn om onbeperkt internet te hebben of kies je toch voor een Sim Only onbeperkt bellen bundel? Of allebei.

Naast data en minuten is goed inzicht in je verbruik belangrijk, zodat je geen onverwachte kosten hebt. Daarnaast is het goed om jezelf af te vragen of je een looptijd wilt van 2 jaar of een maand.

Prijs per maand* Databundel met 4G Bellen Internetgebruik
7,50 0 MB 150 min Nooit
12,50 2 GB 150 min Soms
17,50 5 GB 150 min Regelmatig
22,50 tijdelijk voor 17,50 10 GB 150 min Vaak

Bekijk onze Sim Only's

*Dit zijn onze Sim Only abonnementen op basis van 24 maanden exclusief eenmalige kosten van 20,-

Dit maakt onze Sim Only abonnementen zo goed:

 • MB’s en minuten neem je 2 maanden mee
 • Maar ook:

 • Standaard supersnel internetten met 4G
 • Mobiel internet zonder onverwachte kosten
 • Het betrouwbare KPN netwerk

Op zoek naar extra voordeel?

We belonen je graag als je een Telfort Thuis abonnement combineert met een Telfort Sim Only abonnement. Zo profiteer je elke maand van extra voordeel. Daar word je toch blij van!

Je kiest zelf het voordeel dat het beste bij jou past. Of bij je partner. Of bij je gezin. Wat jij wilt.

Ontdek hier je voordeel

Snel internetten met 4G

Stabiel en snel. Dat is fijn. Toch is niet elke Sim Only voorzien van 4G-internet. Let daar dus goed op.

Hoe het bij ons zit? Wij bieden bij elk abonnement waar internet inzit, standaard 4G aan. Gewoon omdat wij snelheid ook wel lekker vinden. Controleer trouwens wel of je toestel geschikt is voor 4G. Dat kan op de pagina van toestelhulp.

Geen 4G op je toestel? Geen probleem. Onze abonnementen werken ook prima in jouw toestel.

Bereikbaarheid en ondersteuning

Vragen hebben we allemaal. Ook over telefonie. Dan is het wel zo fijn als de provider je kan helpen. Sommige bieden alleen de mogelijkheid om te mailen of te bellen. Maar is het niet fijn om een winkel in te buurt te hebben? Bij ons is het in ieder geval mogelijk.

Verhogen en verlagen van je abonnement

Wanneer je ineens veel moet regelen, dan kan het fijn zijn om net wat meer te kunnen bellen of internetten. Maar laat een abonnement het ook toe? Bij ons wel. Je kan je abonnement kosteloos naar boven bijbestellen of opties aan- en uitzetten. Heb je het niet meer nodig? Dan kan je je abonnement weer terugzetten naar het abonnement dat je eerst had. Dat is wel zo flexibel.

Looptijd: 24 maanden of toch een maand?

Als je toch tevreden bent, is 24 maanden een goede keus. Kies je voor een abonnement met een looptijd van een maand? Dan ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt.

Het kan gunstig zijn om voor 24 maanden te kiezen als je een nieuw toestel wilt hebben. Je betaalt dan het toestel per maand af. Bij een abonnement van een maand betaal je het toestel in één keer af. Bekijk onze pagina Sim Only samenstellen om het juiste abonnement te kiezen.

Vergelijk onze Sim Only abonnementen

Goedkoop
bellen

 •  
 • 150 minuten
 • Onbeperkt sms
7,50 p/mnd

Meest
gekozen

 • 2 GB
 • 150 minuten
 • Onbeperkt sms
12,50 p/mnd

Reusachtig
veel GB's

 • 10 GB
 • 150 minuten
 • Onbeperkt sms
17,50 p/mnd
Dit zijn onze Sim Only abonnementen op basis van 24 maanden

Wat als mijn toestel kapot gaat?

Sim Only is heel aantrekkelijk. Je maandlasten zijn lager en je profiteert toch van alle voordelen van een abonnement. Een toestel regel je zelf. Maar wat als je toestel na een paar maanden toch kapot gaat of kwijtraakt? Dat is nooit leuk.

Daar hebben wij wat op bedacht. Bij ons kan je na 3 maanden kiezen voor een abonnement met een nieuw toestel. Zo ben je snel weer bereikbaar. Wel zo fijn. Ook dat is een mooi voordeel van Telfort.

Al 21 jaar een vertrouwd netwerk

Terwijl heel Nederland druk in de weer was met Flippo's en we boodschappen deden bij de SRV-wagen, waren wij al bezig met ons netwerk. Dik 21 jaar geleden alweer. Daar zijn we best trots op.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met onze diensten. Dat is wel zo prettig. Want hierdoor beschik je altijd en overal van een stabiel netwerk en kan je gewoon van ons op aan. Online, telefonisch of gewoon in een van onze winkels.

Meest gestelde vragen

Welk Sim Only abonnement past bij mij?
Kan ik mijn Sim Only abonnement tussentijds opzeggen of aanpassen?
Wat is de snelheid van het mobiele internet en hoe zit het met de dekking?
Wat is een Sim Only abonnement?
Wat gebeurt er nadat de looptijd van een maand of 24 maanden is afgelopen?
Wanneer ga ik betalen voor het abonnement?
Wat zijn de tarieven voor bellen, sms'en en internetten?
Feedback