De checklist


Waar moet ik beginnen?

Waar moet u aan denken bij de overstap van ISDN naar een opvolger?

U bent tenslotte niet iedere dag bezig met het vervangen van uw vaste telefonie. Gelukkig maar. Daarom snappen we dat u niet precies weet waar u rekening mee moet houden. Daarom deze handige checklist, zodat u goed voorbereid van start gaat.

De volgende punten zijn bij overstappen van belang:

✓ Inventariseer waar u ISDN voor gebruikt
Waar gebruikt u ISDN voor? Waarschijnlijk om mee te bellen. Maar ISDN wordt ook gebruikt voor faxapparaten, frankeermachines, alarmsystemen en pinautomaten. Belangrijk is dat u met de leverancier(s) van die apparaten overlegt.
✓ Bepaal uw wensen
Als u dé ideale vaste telefonieoplossing mag schetsen, waar moet ‘ie dan aan voldoen? Het is nu de tijd om alle wensen binnen uw bedrijf te verzamelen. Zorg ervoor dat u van de belangrijkste gebruikers weet wat ze prettig vinden en waar hun grootste verbeterpunten liggen.
✓ Oriënteer op basis van uw wensen
Vergelijk verschillende aanbieders op punten die voor u belangrijk zijn. Uiteraard is een scherpe prijs fijn, maar let ook op flexibiliteit. Hoe makkelijk kunt u uw oplossing uitbreiden met meer of minder medewerkers? Of met meer functionaliteiten? Wel zo fijn dat de oplossing met u mee kan groeien.
✓ Laat u goed adviseren
Laat u vooraf goed informeren over de mogelijkheden. Uw bedrijf en uw wensen zijn hierbij leidend. In dit gesprek komen ook de technische aspecten van de overstap aan bod. Zorg er dus voor dat u zich hier op voorbereidt. Dan komt u later niet voor verrassingen te staan.
✓ Maak een implementatieplan
Heeft u een keuze gemaakt voor een oplossing? Fijn! Maar nu begint het pas. Maak samen met uw leverancier een implementatieplan. Betrek hier ook medewerkers bij, zodat iedereen binnen het bedrijf zich goed kan voorbereiden. Plan ook momenten in om uw medewerkers te trainen. Dan begint iedereen vol vertrouwen aan de nieuwe oplossing.
✓ Denk aan nazorg
Zorg ervoor dat u ruimte inplant voor nazorg. Hoe goed uw voorbereiding ook is geweest, er zullen altijd nog zaken naar voren komen nadat u de nieuwe telefonieoplossing in gebruikt heeft genomen.

Persoonlijk advies

Telefonisch advies

Wilt u advies of een aanbod op maat? Onze verkoopmedewerkers helpen u graag!

Bel direct

Zakelijk Verkooppunt

Zakelijke Partners

Wilt u graag persoonlijk contact? Laat u adviseren door één van onze Zakelijke Partners bij u in de buurt.

Zakelijke Partners