Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

4G: supersnel mobiel internet - MKB

Met 4G van Telfort Zakelijk kunt u in heel Nederland veilig gebruikmaken van supersnel mobiel internet. U kunt snel en zorgeloos streamen, Skypen en FaceTimen.

  • Downloadsnelheid van maximaal 150 Mbit/s.
  • Landelijke dekking.
  • Maandelijks opzegbaar.

4G aanvragen

Telfort Zakelijk biedt 4G aan in de vorm van de InternetVersneller 4G. U kunt alleen gebruikmaken van 4G als uw toestel, simkaart en abonnement aan de voorwaarden voldoen. Volg onderstaande stappen om 4G toe te voegen aan uw abonnement.

Controleer uw simkaart
Als u de InternetVersneller 4G bestelt, controleren wij of u een geschikte simkaart heeft. Als dit niet het geval is, kunt u direct gratis een nieuwe simkaart bestellen. Let er op dat u de simkaart daarna activeert. Als u de nieuwe simkaart geactiveerd heeft, kunt u de InternetVersneller 4G bestellen.
Controleer uw toestel

U  kunt alleen gebruikmaken van 4G als uw smartphone of tablet geschikt is voor 4G. Voorbeeld: de iPhone 5s is wel geschikt voor 4G van Telfort, maar de iPhone 5 niet. Controleer vooraf of uw toestel geschikt is. Zorg er ook voor dat u de laatste updates geïnstalleerd heeft. Sommige Samsung en iPhone toestellen hebben een update nodig om gebruik te kunnen maken van 4G van Telfort.

Controleer uw abonnement
U heeft een internetbundel nodig om gebruik te kunnen maken van 4G.
Bestel de InternetVersneller 4G

Ga naar Mijn Telfort om de InternetVersneller 4G toe te voegen aan uw abonnement. De InternetVersneller 4G kost € 4,13 Excl. BTW per maand. U kunt daarna direct gebruikmaken van 4G.

InternetVersneller 4G bestellen

Abonnement met 4G bestellen

Nieuw abonnement met toestel en 4G bestellen

Controleer de aanbiedingen op onze website of neem contact op met onze verkoopafdeling op 0800 0201057 (gratis).

Abonnement verlengen met 4G.

Neem contact op met uw telecompartner, accountmanager of met onze verkoopafdeling Zakelijk op 0800 0201057 (gratis).