Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Eerste factuur bij nieuw abonnement - MKB

Uw eerste factuur is anders dan andere facturen. Hij is als volgt opgebouwd:

Eerste factuur bij nieuw abonnement

  • U betaalt abonnementskosten altijd één maand vooruit. Is uw abonnement al begonnen op het moment dat u de eerste factuur ontvangt? U betaalt dan op de eerste factuur abonnementskosten voor de afgelopen periode, én abonnementskosten voor de komende maand.
  • Op de eerste factuur staan de gebruikskosten uit de eerste periode. De eerste periode is geen volledige maand. Daarom krijgt u in de eerste periode een kleinere bundel. Heeft u meer verbruikt dan het tegoed van uw bundel? Dan betaalt u kosten voor gebruik buiten de bundel.
  • Op de eerste factuur ziet u mogelijk eenmalige kosten, bijvoorbeeld aansluitkosten. Meer informatie over de abonnementskosten Meer informatie over de aansluitkosten Meer informatie over de thuiskopieheffing

Meer informatie over de abonnementskosten

U betaalt abonnementskosten altijd één maand vooruit. Is uw abonnement al begonnen op het moment dat u de eerste factuur ontvangt? U betaalt dan op de eerste factuur abonnementskosten voor de afgelopen periode, én abonnementskosten voor de komende maand.

Voorbeeld

Abonnementskosten bij de eerste factuur bij nieuw abonnement

Meer informatie over de aansluitkosten

Op de eerste factuur staan altijd aansluitkosten. Heeft u een abonnement besteld zonder aansluitkosten? Dan ziet u bij ‘Promoties en tegoeden’ een korting van 100% op de aansluitkosten.

Voorbeeld

Aansluitkosten bij de eerste factuur bij nieuw abonnement

Meer informatie over de thuiskopieheffing

Heeft u een abonnement besteld of verlengd met een nieuwe smartphone? Dan ziet u mogelijk kosten voor de Thuiskopieheffing op uw factuur.


Telfort Zakelijk brengt de Thuiskopieheffing in rekening bij smartphones en tablets die gebruikt kunnen worden voor kopieën van films en muziek. De Thuiskopieheffing is bedoeld om artiesten, componisten en andere rechthebbenden te compenseren voor kopieën van hun werk. Lees meer over de Thuiskopieheffing op de website van Stichting de Thuiskopie.

Voorbeeld

Diverse kosten bij de eerste factuur bij nieuw abonnement