Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Fair Use Policy Telfort mobiel - MKB

Als uw ZZP abonnement op of na 16 april 2012 is ingegaan, geldt een Fair Use Policy op LekkerLang, VastBellen, Voice Unlimited en TelfortOnderling.


De Fair Use Policy voor deze producten houdt in dat u maximaal 3000 minuten per maand kunt bellen. De Fair Use Policy is onderdeel van de Algemene Voorwaarden.

Wat gebeurt er als ik het maximum aantal minuten overschrijd?

Als u het maximum aantal minuten overschrijdt, zullen wij u daarover informeren. Als u na meerdere waarschuwingen geen gehoor geeft en u uw gebruik niet aanpast, heeft Telfort het recht om de bundel te ontbinden. U kunt dan geen gebruik meer maken van de bundel en uw verbruik wordt vanaf dan verrekend met uw eventuele minutenbundel. Daarnaast worden de resterende kosten van de afgesloten bundel in een keer in rekening gebracht.

Fair Use Policy bundels vóór 16 april 2012

Is uw abonnement ingegaan voor 16 april 2012? Dan geldt er een Fair Use Policy voor internetbundels (surf&mail) en voor abonnementen voor mobiel internet op een laptop. Deze Fair Use Policy houdt in dat we uw verbruik vergelijken met het verbruik van andere klanten. Uw verbruik mag niet buitengewoon veel hoger zijn dan het gemiddelde verbruik van andere klanten met hetzelfde abonnement.


Is uw verbruik buitengewoon veel hoger dan het gemiddelde verbruik van andere klanten? Dan sturen we u een waarschuwing. Past u uw verbruik niet aan ondanks meerdere waarschuwingen? Dan zullen we uw internetbundel of internetabonnement beëindigen. We brengen dan de resterende abonnementskosten in één keer in rekening.