Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Laatste factuur (eindfactuur) - MKB

De eindfactuur is uw laatste factuur na het beëindigen van uw abonnement. U kunt deze laatste factuur tot 6 maanden na afsluiting van uw abonnement inzien op uw online omgeving.


Als MKB klant kunt u dit inzien via Zakelijk Beheer.

Let op! Is uw gebruikersnaam uw e-mailadres? Dan is het helaas niet mogelijk om uw tegoed en verbruik op te vragen in Zakelijk Beheer.

Abonnementskosten

U betaalt uw abonnementskosten altijd één maand vooruit. Hierdoor kan het gebeuren dat u op uw eindfactuur abonnementskosten vermeld ziet. Deze kosten zijn berekend terwijl uw abonnement al is beëindigd, of terwijl uw nummerbehoud reeds heeft plaatsgevonden.


Te veel betaalde abonnementskosten worden op uw eindfactuur verrekend met eventuele gebruikskosten die u heeft gemaakt. Indien u na deze verrekening nog een bedrag tegoed heeft van Telfort Zakelijk, storten wij dit binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw laatste factuur terug op uw rekening.

Gebruikskosten
Op de eindfactuur staan de gebruikskosten gemaakt in de laatste maand van uw abonnement. Deze periode betreft vaak geen volledige maand. Hierdoor ontvangt u in deze periode mogelijk een kleiner tegoed. Heeft u meer verbruikt dan het tegoed in uw bundel? U ziet op uw factuur kosten voor bellen buiten de bundel.
Let op! Belminuten, MB’s en SMS’jes die u op het moment van beëindiging niet heeft gebruikt gaan verloren. Wij raden u aan deze te gebruiken vóór de einddatum van uw abonnement.