Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Leasetoestel overnemen of inleveren - MKB

Wij sturen u een brief of e-mail om u eraan te herinneren dat uw contract met Telfort Zakelijk ToestelLease over 3 maanden afloopt. Net zoals bij andere contracten, heeft u aan het einde van uw leasecontract aantal opties:

  • Wanneer u niets doet, verandert er niets. Het abonnement blijft doorlopen en u blijft gebruikmaken van Basis Toestelservice. Uw maandelijkse kosten blijven gelijk.
  • Wilt u het abonnement verlengen of opzeggen? Dan kunt u kiezen tussen het overnemen of inleveren van het leasetoestel.

Toestel overnemen

Geef bij de verlenging of opzegging aan dat u het toestel wilt behouden. In dat geval wordt een overnamebedrag in rekening gebracht. Bij de verlenging of opzegging wordt aangegeven wat het overnamebedrag is. Wilt u het overnamebedrag nu weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Zegt u het contract bij Telfort Zakelijk op door nummerbehoud aan te vragen bij een andere provider? Dan gaan wij ervan uit dat u het toestel in wilt leveren. U krijgt een retourenvelop toegestuurd. Wilt u het toestel overnemen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Toestel inleveren

Geef bij de verlenging of opzegging aan dat u het toestel in wil leveren. U krijgt vervolgens een retourenvelop toegestuurd. Lever het toestel (inclusief batterij) binnen 4 weken na afloop van uw contract in.

Keuze voor overnemen of inleveren wijzigen

U kunt uw keuze 1 keer wijzigen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wanneer u het toestel al heeft ingeleverd, is het niet meer mogelijk om uw keuze te wijzigen.