Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Telefoon simlockvrij maken - MKB

Een simlock is een beveiliging op het toestel die ervoor zorgt dat er niet gebeld kan worden met een simkaart van een andere provider. Is het toestel aangeschaft in een Telfort Prepaid pakket? Dan is het toestel ook geblokkeerd voor een simkaart van een Telfort abonnement. U heeft een unlockcode nodig om uw toestel simlockvrij te maken.

Unlockcodes aanvragen

Vraag de unlockcodes voor uw toestel aan via het onderstaande formulier. Maak uw toestel simlockvrij met behulp van de unlockcodes en instructies. Als de unlockcodes nog niet beschikbaar zijn, zullen we de unlockcodes direct voor u aanvragen. We streven ernaar om de unlockcodes binnen 4 weken te versturen per e-mail.

Let op! De instructie op deze pagina geldt alleen als u het toestel bij Telfort Zakelijk hebt gekocht. Heeft u het toestel bij een andere aanbieder gekocht? Neem dan contact op met die aanbieder.

Kosten

Het aanvragen van unlockcodes is gratis als u het toestel langer dan 12 maanden heeft. Heeft u het toestel korter dan 12 maanden? Dan kost het aanvragen van de unlockcodes € 68,-. 


Deze kosten worden verrekend op de eerstvolgende factuur of afgeschreven van uw prepaid beltegoed. Heeft u Telfort Prepaid? Zorg er dan voor dat u voldoende beltegoed hebt.