Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Voicemail toegangscode (voicemailcode) - MKB

Wilt u uw voicemail beluisteren in het buitenland, of vanaf een ander toestel? Dan dient u eerst een toegangscode in te toetsen. Deze extra beveiliging is bedoeld om misbruik door anderen te voorkomen. U heeft de toegangscode ingesteld toen u voor het eerst naar uw voicemail belde. 


Als u in Nederland een toegangscode heeft ingesteld, kunt u deze toegangscode ook opvragen in het buitenland. Het is niet mogelijk om in het buitenland een toegangscode in te stellen.

Toegangscode voicemail instellen of opvragen vanuit Nederland

  1. Bel 1233.
  2. Toets 2 (instellingen).
  3. Toets 1 (toegangscode).
  4. Volg de instructies in het keuzemenu.

De toegangscode moet bestaan uit minimaal 4 en maximaal 10 cijfers. Advies: kies een sterk wachtwoord. Kies een cijfercombinatie die alleen jij kent en niet makkelijk te raden is.

Toegangscode voicemail opvragen vanuit het buitenland

Bel 0031626001233 en volg het gesproken menu. Toets twee keer * zodra hier in het gesproken menu om gevraagd wordt. U ontvangt de voicemailcode vervolgens per sms.

    Instellen wanneer voicemail om uw toegangscode vraagt

    Uw voicemail vraagt altijd om uw toegangscode als u vanuit het buitenland uw voicemail beluistert. U kunt ook instellen dat uw voicemail bij elk gesprek om uw toegangscode vraagt, ook binnen Nederland. Bel hiervoor naar 1233 en volg de keuzes in het menu.