Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

088-bedrijfsnummers - MKB

088-bedrijfsnummers

Met een 088-bedrijfsnummer bent u nationaal en internationaal bereikbaar op één geografisch telefoonnummer. Het geeft uw bedrijf een professionele landelijke uitstraling. En heeft u meerdere vestigingen, dan zijn deze allemaal bereikbaar binnen één 088-bedrijfsnummerreeks. U kunt zelfs 088-bedrijfsnummers toekennen aan thuiswerkers of mobiele telefoonnummers.

Doorschakelen van een 088-bedrijfsnummer

U bepaalt zelf de eindbestemming van een 088-bedrijfsnummer. Dit kan een vast of mobiel telefoonnummer zijn of een Hosted Telefonie licentie.

Tarieven

Uw klanten betalen niets extra’s voor het bellen naar een 088-bedrijfsnummer. Het tarief is hetzelfde als een regulier nationaal gesprek.

De voordelen van een 088-bedrijfsnummer

  • Een professionele landelijke uitstraling
  • Eén nummerreeks voor alle vestigingen en locaties
  • Toe te kennen aan thuiswerkers, ook mobiel
  • Bij een verhuizing behoudt u uw telefoonnummer

Aanvragen

Heeft u Hosted Telefonie (Extra) of Telfort VoIP, dan kunt u direct bij Telfort Zakelijk 088-bedrijfsnummer aanvragen. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Heeft u Vast Bellen, volg dan de volgende 2 stappen om te bestellen:

Stap 1
U vraagt het 088-bedrijfsnummer op naam aan, door het invullen van het ACM (Autoriteit Consument & Markt) aanvraagformulier. ACM kent vervolgens een 088-bedrijfsnummerreeks toe aan de klant. Meer informatie hierover vindt u hier.
Stap 2
Met deze toekenning kunt u een activatie-aanvraag indienen bij KPN. Bel daarvoor met 0800 022 06 06 of stuur een e-mail naar contactcenter@kpn.com. KPN verzorgt vervolgens de activatie en facturatie. Meer informatie hierover vindt u op de website van KPN.