Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Nieuwe telefoonlijn aanvragen - MKB

U kunt bij ons nieuwe telefoonlijn(en) aanvragen. Houd rekening met een doorlooptijd van ongeveer 15 werkdagen bij een enkelvoudige of meervoudige lijn. Bij een hoogcapacitaire lijn (ISDN-15, -20 of -30) bedraagt de doorlooptijd 20 werkdagen.


Met de volgende formulieren kunt u een telefoonlijn aanvragen:

Bestelformulier enkelvoudige lijnendocx (115,1 kB)
Bestelformulier Meervoudige lijnendocx (117,1 kB)
Bestelformulier ISDN15-20-30docx (122 kB)

Het ingevulde formulier kunt u mailen naar de klantenservice.

Veelgestelde vragen

Wat is de status van mijn order?

Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de laatste status van uw order. Telkens wanneer er een update is krijgt u een automatisch e-mailbericht.

Wat is het verschil tussen de wensdatum en de plandatum?

De wensdatum is de wenselijke opleverdatum. De plandatum is de datum waarop uw order daadwerkelijk opgeleverd gaat worden. Uiteraard streven wij ernaar om de wensdatum ook als plandatum te hanteren.

Wat is een IS/RA?

IS/RA staat voor Infrastructuur Randapparatuur. Het IS/RA-punt is het fysieke scheidingspunt tussen de bekabeling van de netwerkaanbieder en uw apparatuur. De telefoonlijn komt op het IS/RA-punt uw pand binnen. Het is in feite een verdeelpunt waarop u uw randapparatuur aan kunt sluiten.

Hoe kan ik een IS/RA aanvragen?

Via de website www.aansluitingen.nl kunt u een IS/RA-punt aanvragen.

Komt er een monteur om alles aan te sluiten?

Om iets aan te sluiten sturen wij geen monteur. Op verzoek kunnen wij enkel een monteur sturen om te testen en te labelen. De monteur controleert dan of de lijn op het IS/RA binnenkomt. Voor het aansluiten van uw apparatuur dient u zelf een telecominstallatiebedrijf in te schakelen.