Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Telefoonlijn verhuizen - MKB

Een verhuizing van uw lijn(en) doorgeven

Per 1 september 2019 stopt KPN de dienstverlening ten aanzien van de vaste telefonie diensten ISDN1, ISDN2 en PSTN Meervoudig.  Vanaf 1 juni 2019 is het niet meer mogelijk om nieuwe lijnen aan te vragen of op bestaande lijnen wijzigingen door te voeren.

Wilt u een andere telefoonlijn verhuizen, gebruik dan ons verhuisformulier. Het verhuisformulier kunt u ingevuld mailen naar de klantenservice. Het verhuizen van een telefoonlijn duurt minimaal 15 werkdagen. Afhankelijk van de situatie op de nieuwe locatie kan de doorlooptijd langer zijn.

Aan een verhuizing zijn de volgende kosten verbonden:

Analoge lijn/PSTN
€ 21,54
ISDN1
Niet meer beschikbaar
ISDN2
Niet meer beschikbaar
ISDN15
€ 1312,71
ISDN20
€ 1511,08
ISDN30
€ 1592,77

Let op: wij verhuizen alleen uw telefoonlijnen. De verhuizing van uw apparatuur wordt door ons niet verzorgd.

Krijgt u een nieuw of ander telefoonnummer na de verhuizing? Wellicht is onze doorschakel- of verwijsdienst dan interessant voor u.

Veelgestelde vragen

Wat is de status van mijn order?

Via e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de laatste status van uw order. Telkens wanneer er een update is krijgt u een automatisch e-mailbericht.

Wat is het verschil tussen de wensdatum en de plandatum?

De wensdatum is de wenselijke opleverdatum. De plandatum is de datum waarop uw order daadwerkelijk opgeleverd gaat worden. Uiteraard streven wij ernaar om de wensdatum ook als plandatum te hanteren.

Wat is een IS/RA?

IS/RA staat voor Infrastructuur Randapparatuur. Het IS/RA-punt is het fysieke scheidingspunt tussen de bekabeling van de netwerkaanbieder en uw apparatuur. De telefoonlijn komt op het IS/RA-punt uw pand binnen. Het is in feite een verdeelpunt waarop u uw randapparatuur aan kunt sluiten.

Hoe kan ik een IS/RA aanvragen?

Via de website www.aansluitingen.nl kunt u een IS/RA-punt aanvragen.

Komt er een monteur om alles aan te sluiten?

Om iets aan te sluiten sturen wij geen monteur. Op verzoek kunnen wij enkel een monteur sturen om te testen en te labelen. De monteur controleert dan of de lijn op het IS/RA binnenkomt. Voor het aansluiten van uw apparatuur dient u zelf een telecominstallatiebedrijf in te schakelen.