Vind het antwoord op uw vraag

vind-antwoord_midden

Vast Bellen bestellen - MKB

Klant worden bij Telfort Zakelijk

Overweegt u om klant te worden bij Telfort Zakelijk? Dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. Stuur hiervoor een recente factuur (maximaal 6 maanden oud) van uw huidige aanbieder naar de klantenservice.Wanneer u besluit gebruik te maken van ons aanbod, dan hebben we de volgende documenten nodig:

Mail deze documenten naar de klantenservice.Direct na de aanmelding ontvangt u van ons een welkomstbrief waarin we alle telefoonnummers vermelden die we overnemen, zodat u ze kunt controleren. Als wij niets van u horen, gaan wij ervan uit dat het overzicht juist is.De telefoonlijnen zullen na 30 dagen worden overgenomen. Zodra de exacte overstapdatum bekend is zullen wij u per brief informeren.

Overstappen naar Telfort Zakelijk

Stapt u over van KPN naar Telfort Zakelijk? Dan zullen wij de opzegging bij KPN regelen. Als u een servicecontract heeft bij KPN moet u dat wel zelf opzeggen. Op de eerste factuur na de overstap zorgt KPN voor een eindafrekening.Stapt u over vanaf een andere provider dan raden wij u aan om zelf schriftelijk op te zeggen.U kunt de overstap tot uiterlijk 5 werkdagen voor de overstapdatum annuleren. Stuur daarvoor een e-mail naar de klantenservice.