Vind het antwoord op uw vraag

Leasetoestel overnemen of inleveren - ZZP

Wij sturen u een brief of e-mail om u eraan te herinneren dat uw contract met Telfort Zakelijk ToestelLease over 3 maanden afloopt. Net zoals bij andere contracten, heeft u aan het einde van uw leasecontract aantal opties:

  • Wanneer u niets doet, verandert er niets. Het abonnement blijft doorlopen en u blijft gebruikmaken van Basis Toestelservice. Uw maandelijkse kosten blijven gelijk.
  • Wilt u het abonnement verlengen of opzeggen? Dan kunt u kiezen tussen het overnemen of inleveren van het leasetoestel.

Toestel overnemen

Geef bij de verlenging of opzegging aan dat u het toestel wilt behouden. In dat geval wordt een overnamebedrag in rekening gebracht. Bij de verlenging of opzegging wordt aangegeven wat het overnamebedrag is. Wilt u het overnamebedrag nu weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Zegt u het contract bij Telfort Zakelijk op door nummerbehoud aan te vragen bij een andere provider? Dan gaan wij ervan uit dat u het toestel in wilt leveren. U krijgt een retourenvelop toegestuurd. Wilt u het toestel overnemen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Toestel inleveren

Geef bij de verlenging of opzegging aan dat u het toestel in wil leveren. U krijgt vervolgens een retourenvelop toegestuurd. Lever het toestel (inclusief batterij) binnen 4 weken na afloop van uw contract in.

Keuze voor overnemen of inleveren wijzigen

U kunt uw keuze 1 keer wijzigen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Wanneer u het toestel al heeft ingeleverd, is het niet meer mogelijk om uw keuze te wijzigen.

Nog geen antwoord op uw vraag?

Neem dan op één van de volgende manieren contact met ons op: