Voorwaarden Telfort Zakelijk

Voorwaarden wijziging

Telfort Zakelijk heeft in de Algemene voorwaarden en aanvullende dienstvoorwaarden nog verouderde bepalingen staan die na invoering van netneutraliteitswetgeving niet meer worden ingeroepen. Deze bepalingen zijn vervallen. Zoals de wet ook voorschrijft leveren wij de internettoegang zonder discriminatie, beperking of inmenging. Hierbij maken we geen onderscheid in de afzender of ontvanger, de inhoud, toepassing of dienst. En u kunt zelf kiezen met welk hardware u gaat internetten. Afspraken over volumes internet (data)verkeer en maximale snelheden zijn toegestaan en blijven vanzelfsprekend van toepassing.


Telfort Zakelijk zal afhankelijk van de toepasselijke voorwaarden klanten nog op individuele wijze informeren over het vervallen van dergelijke bepalingen.

Voorwaarden Telfort Zakelijk

De voorwaarden die gelden bij Telfort Zakelijk vindt u op deze pagina. Welke voorwaarden op uw situatie van toepassing zijn, is afhankelijk van de door u afgenomen dienst. Hieronder kunt u terugvinden welke voorwaarden voor welke dienst van toepassing zijn. Wilt u exact weten welke in uw geval van toepassing zijn dan kunt u contact opnemen met de Telfort Zakelijk klantenservice.