Wat zegt CMC Groep?

"Bereikbaarheid is cruciaal in mijn business. Dankzij Telfort Zakelijk is dat nu geen issue meer voor mijn bedrijf"De uitdaging

Bij CMC Groep werken 22 medewerkers, waarvan ongeveer de helft in de buitendienst. Bereikbaarheid is belangrijk, zeker bij vastgoeddeals waar tijd vaak cruciaal is. Directeur/eigenaar Rien Bouman had daarmee bij zijn vorige provider minder goede ervaringen. “Als je in mijn business op belangrijke momenten niet bereikbaar bent, kan je dat veel geld kosten”, zegt Rien. “Het kwam mij te vaak voor dat we met onze vorige provider geen bereik hadden. Dat heb ik toen eens aan onze telecomadviseur Wim van Silfhout van VSTelecom voorgehouden. Hij heeft daar verstand van.”

De oplossing

Rien en Wim kennen elkaar al langer, ze zijn allebei als ondernemer actief in de regio Veenendaal. “Ik vertrouw op de deskundigheid van Wim”, zegt Rien, “dus ik ben altijd geneigd zijn advies te volgen, maar ik blijf wel kritisch. Het moet wel goed werken.” Gezien de hoge eisen die Rien stelde aan bereikbaarheid, adviseerde Wim Telfort Zakelijk. “Dan bel je via het kwalitatief hoogwaardige netwerk van KPN tegen een scherpe prijs. We moesten hiervoor wel allemaal een andere SIM-kaart in gebruik nemen.” Rien: “Dat kon niet anders. Was even gedoe, maar dankzij Wim is dat allemaal goed georganiseerd verlopen.”

Het resultaat

Dankzij mobiele telefonie van Telfort Zakelijk via het KPN netwerk is bereikbaarheid geen issue meer voor CMC. Rien is een jonge en ambitieuze ondernemer. Met VSTelecom heeft hij een zakelijke partner die hem helpt zijn dromen te verwezenlijken. Zowel VSTelecom als Telfort Zakelijk zijn zich ervan bewust dat bereikbaarheid voor ondernemers van doorslaggevend belang kan zijn. Wij groeien graag mee met ondernemers als Rien.


De klant

De CMC Groep in Veenedaal is al 25 jaar actief op het gebied van verzekeringen, pensioenen en andere financiële vraagstukken. Daarnaast bestaat de groep uit een makelaarstak, die zich richt op commercieel vastgoed: bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkelruimte. CMC Bedrijfsmakelaars heeft als belangrijkste werkgebied de Foodvalley regio en de Betuwe.

Interesse in onze diensten?

CMC Groep maakt gebruik van mobiele telefonie van Telfort Zakelijk.

Meer over Mobiel

Over VSTelecom

U kunt bij VSTelecom terecht voor advies, service en beheer van uw vaste en mobiele telefonie. Het beheren van uw zakelijke telecom diensten wordt door VSTelecom deskundig geregeld. Daarnaast zorgen zij ook voor een volledige integratie met uw telefooncentrale.

VSTelecom beschikt over een enthousiast en deskundig team van adviseurs met jarenlange ervaring. Samen staan zij garant voor continuïteit en kwaliteit van uw telecommunicatie-oplossing.


VSTelecom

Wageningselaan 28

3903 LA Veenendaal

0318 - 501212

vstelecom.nl