Wat zegt Hovetra?

"De koppeling tussen vaste en mobiele telefonie is nu veel beter en makkelijker geregeld. Bovendien besparen we honderden euro’s per maand"


De uitdaging

Voor een logistiek bedrijf is bereikbaarheid belangrijk. “We willen natuurlijk optimaal bereikbaar zijn voor klanten”, legt Sjany van der Hoeven, financieel directeur bij Hovetra, uit. “Maar ook voor onze chauffeurs die vaak verspreid over verschillende landen actief zijn.” Een goed dekkend netwerk is dan cruciaal, net als een scherpe prijs. Op het moment dat het contract met hun vorige provider voor mobiele telefonie afliep, bekeek Sjany verschillende opties. “Daarnaast was onze telefooncentrale voor vaste telefonie verouderd, dus ik overwoog om ook daarvoor een modernere oplossing te nemen”.

De oplossing

Sjany: “Het was voor mij meteen duidelijk dat de technologische ontwikkeling allerlei nieuwe mogelijkheden biedt, zowel op het gebied van vaste telefonie als mobiel. Voor het maken van de juiste keuzes heb ik dan ook geprofiteerd van de kennis van onze telecomadviseur Trends ICT. We hebben gekozen voor Zakelijk VoIP van Telfort Zakelijk en ook voor mobiel kozen we voor Telfort Zakelijk. Trends ICT heeft ons toen geadviseerd om niet alles in een keer over te zetten, maar gefaseerd. Een verstandig besluit, denk ik”.

“Het grootste verschil is dat we nu bellen via internet en niet meer via een telefoonlijn”, vervolgt Sjany. “Dat biedt veel gemak en flexibiliteit. We kunnen nu veel makkelijker doorschakelen en al onze medewerkers kunnen onderling gratis bellen. Dat bespaart ons echt honderden euro’s per maand! En daarnaast kunnen we onze bereikbaarheid op afstand regelen, via een handige app. Vroeger moest je daarvoor echt bij je telefooncentrale zitten. Dat is niet meer van deze tijd.’

Het resultaat

Inmiddels bellen Sjany en haar collega’s een klein jaar met Zakelijk VoIP en dat bevalt uitstekend. De kwaliteit is prima. En mocht er eens wat aan de hand zijn, dan lost Trends ICT het snel op. Ook is Sjany heel tevreden over de mobiele telefonie van Telfort Zakelijk. Altijd goed bereik via het KPN netwerk, en dat voor een prima prijs. Sjany: ‘Ik ben heel blij met Telfort Zakelijk en met Trends ICT. Zij zorgen ervoor dat we ons bij Hovetra kunnen bezighouden met waar we goed in zijn.’

De klant

Bij Hovetra draait het om logistiek. Met in totaal 80 medewerkers en 65 vrachtwagens vervoeren zij o.a. mais, bakkersmeel en rijst door de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Hovetra is een echt familiebedrijf, momenteel staat de 3e generatie aan het roer.

Interesse in onze diensten?

Hovetra maakt gebruik van mobiele telefonie en Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk.

Meer over Mobiel

Meer over Hosted Telefonie

Over Trends ICT

Trends ICT helpt al meer dan 25 jaar de beste telecom- en automatiseringsoplossing te vinden voor haar klanten. Die ervaring brengt Trends ICT mee als ze voor haar klanten op zoek gaat naar een passende oplossing voor uw situatie.

Trends ICT heeft alles in eigen hand, van het leggen van de bekabeling tot en met de laatste muis aan de computer, en alles wat daartussen zit. Zo heeft de klant voor de complete bedrijfscommunicatie en automatisering maar één leverancier om mee te sparren. Dat maakt het wel zo makkelijk.


Trends ICT

Hoofdweg 20

3067 GH Rotterdam

010-2812202


Hessenbergweg 73

1101 CX Amsterdam

020-5995995

trends.nl