Wat zegt J.u.i.c.e. Promotions?

“Met Zakelijk VoIP van Telfort Zakelijk zijn we er in functionaliteit op vooruit gegaan, tegen lagere kosten. Beter kan niet.”De uitdaging

Vorig jaar heeft Miguel zelf het initiatief genomen voor een nieuwe telecomoplossing voor zijn bedrijf. Hij had het gevoel dat de bereikbaarheid beter geregeld kon worden, en dat het gebruik van internettechnologie veel kosten zou kunnen besparen. “Wij organiseren events in het hele land en coördineren die vanuit ons kantoor in Amsterdam. We willen onze teams altijd goed kunnen begeleiden, ook buiten kantoortijden. En we wilden ervan af dat onze mensen soms twee mobiele telefoons moesten hebben omdat ze hun privénummer niet altijd willen geven.”

De oplossing

Op basis van zijn wensen ging Miguel zelf aanbieders vergelijken. “Telfort Zakelijk had duidelijk het meest interessante aanbod”, zegt hij. “Met Zakelijk VoIP hebben we nu een oplossing waarmee we onze bereikbaarheid letterlijk in eigen hand hebben. Met behulp van een app kunnen we op afstand onze nummers doorschakelen. Voor de implementatie heeft Telfort Zakelijk ons in contact gebracht met telecompartner Kolk & Dijk in Almere. De overstap is zonder enige problemen qua bereikbaarheid verlopen. Niet alles was binnen één minuut goed ingeregeld, maar we zijn nooit uit de lucht geweest. Na twee dagen draaide alles zoals wij dat wensten.”

Het resultaat

“Met Zakelijk VoIP van Telfort Zakelijk zijn we voor onze bereikbaarheid niet meer afhankelijk van een telefooncentrale op locatie”, besluit Miguel. “Iedereen kan bereikbaar zijn zonder zijn of haar privénummer door te geven. Bovendien besparen we ongeveer zestig procent op onze telecomkosten. We zijn er dus in functionaliteit op vooruit gegaan, tegen lagere kosten. Beter kan niet.”

Ook over de service door Telfort Zakelijk en Kolk & Dijk is Miguel zeer te spreken: “Deskundig en snel. Duidelijke afspraken kunnen maken, prima. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

De klant

J.u.i.c.e. Promotions is een promotie- en activatiebureau in Amsterdam. Op straat of tijdens evenementen regelen zij promotieteams die consumenten laten kennismaken met een product of dienst. Miguel Groeneveld heeft het bedrijf in 2003 opgericht. “Formeel ben ik Managing Director”, lacht hij.

Interesse in onze diensten?

J.u.i.c.e. Promotions maakt gebruik van Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk.

Meer over Hosted Telefonie

Over Kolk & Dijk

Kolk & Dijk is al vele jaren een betrouwbare partner voor telecommunicatie- en ICT-diensten. Zij bieden professioneel en onafhankelijk advies over de inrichting van bedrijfscommunicatie.

Het team van Kolk & Dijk bestaat uit goed opgeleide, enthousiaste en gedreven medewerkers en richt zich op kwaliteit, betrokkenheid, klantgerichtheid, flexibiliteit, inzet en samenwerking.


Kolk & Dijk

Transistorstraat 71M

1322 CK Almere

088-5383010

kolkendijk.nl