Wat zegt Studiekring?

"Door Zakelijk VoIP en Mobiel te combineren, hebben we de bereikbaarheid van onze 100 vestigingen zelf in de hand"
De uitdaging

“Studiekring groeit gestaag”, vertelt facilitair coördinator Paul In der Rieden. “Er is veel behoefte aan studie- en huiswerkbegeleiding onder scholieren, dus onze organisatie breidt jaarlijks uit. Dat heeft natuurlijk gevolgen voor de communicatie tussen alle medewerkers: hoe meer locaties, des te meer eisen worden er gesteld aan je communicatie-infrastructuur. Toen we vorig jaar fuseerden met een organisatie in Zuid-Nederland werd de diversiteit aan abonnementen en verbindingen te groot. We wilden één contract voor al onze telefonie- en internetverbindingen. Dat is niet alleen overzichtelijker, het is ook efficiënter dan al die verschillende contracten. Daar komt nog bij dat Studiekring weliswaar een landelijke organisatie is, maar wij willen graag een lokale uitstraling hebben. Dat wil zeggen dat we voor al onze vestigingen een telefoonnummer met een lokaal netnummer willen hebben, in plaats van een algemeen 088-nummer bijvoorbeeld. En last but not least stelden we natuurlijk hoge eisen aan de kwaliteit van zowel vaste als mobiele verbindingen.”

De oplossing

Telfort Zakelijk bleek samen met partner VTM de beste offerte te hebben gedaan. “Wij zijn een bijzonder bedrijf”, zegt In der Rieden. “Het grootste deel van onze activiteiten vindt eind van de middag plaats. Ongeveer de helft van onze locaties is gevestigd in middelbare scholen waar we overdag niet terecht kunnen. Maar we willen wel altijd bereikbaar zijn op een lokaal nummer. Dankzij Zakelijk VoIP van Telfort Zakelijk kunnen we inkomende gesprekken eenvoudig doorschakelen hoe en wanneer wij willen. Mobiele en vaste telefonie zijn dus nauw verbonden bij ons. Zakelijk VoIP van Telfort Zakelijk is erg gebruiksvriendelijk en stelt ons in staat onze bereikbaarheid helemaal zelf te managen. Gecombineerd met zakelijk internet geeft ons dat de kwaliteit en de efficiëntie waarnaar we zochten.”

Het resultaat

“Deze nieuwe oplossing werkt een stuk prettiger dan de vorige situatie”, aldus In der Rieden. “De implementatie is begin dit jaar gestart dus ik kan nog niet precies zeggen hoeveel, maar dat het ons kosten bespaart, staat vast. Ik ben zeer te spreken over onze samenwerking met VTM. Ik heb in het offertetraject ook contact gehad met iemand van Telfort Zakelijk maar die verwees voor specifieke ondersteuning door naar VTM. Dat geeft vertrouwen, dat vind ik belangrijk.”


De klant

Studiekring is een landelijk opererende organisatie voor de begeleiding van middelbare scholieren bij huiswerk, toetsen en examens. Studiekring is ongeveer 15 jaar geleden in Utrecht ontstaan en telt inmiddels ruim 100 vestigingen in heel Nederland. Er werken zo’n 1.000 medewerkers die jaarlijks ongeveer 10.000 scholieren ondersteuning bieden.

Interesse in onze diensten?

Studiekring maakt gebruik van mobiele telefonie en Hosted Telefonie van Telfort Zakelijk.

Meer over Mobiel

Meer over Hosted Telefonie

Over VTM Groep

VTM Groep  levert, beheert en installeert een breed pakket aan diensten: vaste en mobiele telefonie, internet, data- infrastructuren en netwerken, systeembeer en netwerkbekabeling. Door de bundeling van verschillende expertises bieden zij totaaloplossingen voor de zakelijke markt.


vtmgroep

Honderdland 190

2676 LT Maasdijk

0174-527320

vtmgroep.nl