Wat zegt Van Vliet?

"Wat ik met deze oplossing bespaar,  ga ik niet bezuinigen, maar investeer ik in kwaliteit"De uitdaging

In de ruim dertig jaar dat zijn bedrijf bestaat, heeft directeur/eigenaar Henk van Vliet al heel wat meegemaakt. Stormachtige groei, maar ook moeilijke tijden. Het heeft hem doen inzien hoe belangrijk het is om tevreden klanten te hebben, maar ook om de kosten beperkt te houden. “Onze hoveniers hebben naast hun eigenlijke werk best wat administratie bij te houden”, legt hij uit, “zoals het invullen van werkbonnen op basis waarvan we onze klanten kunnen factureren. Vroeger deden onze mensen dat nog ’s avonds na hun werk. Dat maakt zo’n administratie tijdrovend en kostbaar.”

De oplossing

Henk werkt al jaren samen met telecompartner Flexcom uit Waddinxveen: “Ik vind het belangrijk dat de zaken goed geregeld zijn, en dat is bij Flexcom het geval”. In overleg met Flexcom en een leverancier van administratiesoftware heeft Henk gekozen voor een oplossing, waarbij zijn mensen met een tablet op pad gaan om hun administratie online en realtime bij te kunnen houden. “Na een klus kunnen de hoveniers hun uren terplekke invoeren en dat wordt dan direct gecommuniceerd met ons kantoor.”

Telfort Zakelijk bleek de ideale partner te zijn om deze oplossing te realiseren. Met het Zakelijk OpMaat abonnement maken alle medewerkers gebruik van de uitstekende kwaliteit van het mobiele netwerk van KPN voor zowel data voor de tablets als de telefonische bereikbaarheid op de mobiele telefoons tegen een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Het resultaat

“Met deze oplossing hebben mijn medewerkers zowel in het veld als op kantoor minder werk”, zegt Henk. “We hebben sneller inzicht in onze uren en we kunnen ook sneller factureren. Dat scheelt een hoop kosten, ik denk wel een arbeidsdag in de week. Maar die ga ik niet bezuinigen, die investeer ik meteen in het verhogen van mijn kwaliteit volgens ISO en VCA-normen. Echt een stap vooruit.”

De klant

Van Vliet Bedrijven in Waddinxveen helpt zowel particulieren als organisaties en gemeenten met groenprojecten op maat. Of het nu gaat om een tuin, waarin de klant zich thuis voelt of de aanleg van een gemeentelijk park. Bij Van Vliet Bedrijven werken dertig medewerkers, waarvan vijf op kantoor.

Interesse in onze diensten?

Van Vliet Bedrijven maakt gebruik van mobiele telefonie van Telfort Zakelijk.

Meer over Mobiel

Over Flexcom

Flexcom is opgericht is 1988 en gevestigd in Waddinxveen. Met ruim twintig medewerkers levert Flexcom communicatie in de breedste zin van het woord. Op basis van de wensen van de klant stelt Flexcom altijd een optimale combinatie samen van benodigde producten en diensten. Niet voor niets is Flexcom al jaren Partner van Telfort Zakelijk.


Flexcom

Noordkade 56A

2741 EW Waddinxveen

0182-630966

flexcom.nl