ZZP Mobiel abonnementen bij Telfort

Met ZZP Mobiel is het mogelijk om te kiezen voor een looptijd van een maand of 2 jaar. Of wat dacht je van onbeperkt bellen en standaard supersnel 4G over het betrouwbare KPN netwerk. Genoeg reden om te kiezen voor een van onze abonnementen. Welk abonnement kies jij?

Dit zijn onze maandprijzen bij een Sim Only abonnementen op basis van 24 maanden

Kies wat bij jou past

Kies Sim Only bundel

Of ben je uitgekeken op je huidige toestel? Dat komt goed uit. Want wij hebben de nieuwste telefoons. Welke kies jij?

Kies abonnement met toestel

Met onze abonnementen geniet je van:

MB's en minuten neem je 2 maanden mee

Heb je het iets minder druk gehad en heb je MB's en minuten over aan het einde van de maand? Die neem je gewoon nog 2 maanden mee.

Het betrouwbare KPN netwerk

Geen verassingen als je net met de dat ene belangrijke project bezig bent! Wij maken gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Daarmee heb je altijd een stabiel en snel netwerk.

Spotify voor urenlang muziekplezier

Even goed nadenken of juist even ontspannen? Met Spotify Premium luister je naar ruim 35 miljoen nummers in kraakheldere kwaliteit. En nu voor maar 7,43 per maand.

Maandelijks opzegbare abonnementen

Is je business niet altijd voorspelbaal en wil je daarom flexibel zijn? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar abonnement.


Spotify Premium met 35 miljoen nummers

Spotify Premium kan je nu combineren met je mobiele abonnement. Dat is genieten van ruim 35 miljoen nummers in kraakheldere kwaliteit en zonder reclames. Of je nu houdt van klassiek of de nieuwste nummers, met Spotify is er altijd iets te vinden dat helpt om even te ontspannen of juist op te peppen als dat nodig is. Combineer je Spotify Premium met je Telfort abonnement, dan betaal je geen 8,26 maar 7,43 p/mnd. Dat is maar 0,24 cent per dag.

Lees meer over Spotify

spotify aanbod

Iedereen op hetzelfde adres 2x zoveel data


Combineer je meerdere mobiele Telfort abonnementen op hetzelfde adres? Dan krijgt iedereen iedere maand 2x zoveel data. Tot wel 5 mobiele abonnementen per adres. Zolang je de abonnementen blijft combineren. Wil je van nog meer voordeel profiteren? Neem dan ook nog Telfort Zakelijk Internet, TV en Bellen! 


Alles weten over CombiVoordeel?

Buitenlandbundels

Geen verrassingen in het buitenland

Onbezorgd internetten en bellen in de EU

Internetten en bellen in de EU, zoals je ook in Nederland gewend bent. Minuten, MB’s en sms-berichten worden verrekend uit je bundel. Geen zorgen over extra kosten.

Lees meer

Telfort app

Mijn Telfort App

Altijd inzicht in jouw verbruik en kosten

Via Mijn Telfort heb je altijd actueel inzicht in je abonnement, verbruik en facturen. Daarnaast kun je eenvoudig je bundels verhogen en weer terugzetten.

Lees meer

Zit je nog bij een andere provider?

Hoogste tijd om over te stappen! Slim ook, want bij ons geniet je van vele voordelen zoals MB's en minuten 2 maanden meenemen, maandelijks opzegbare abonnementen en nog veel meer.

Overstappen is eenvoudig. Gebruik de Telfort Datumprikker en we houden je op de hoogte vanaf het moment dat je kunt overstappen. Aanmelden is zonder verplichtingen. Verwelkomen we je binnenkort?

Ga naar de datumprikker

Datumprikker