Waarom kiezen voor Telfort Zakelijk:

Betrouwbaar KPN netwerk

Telfort biedt standaard snel internet via het betrouwbare KPN netwerk.

100% Installatiegarantie

Eenvoudige installatie, het lukt altijd. Toch hulp nodig? Dan sturen wij een gratis monteur.

Btw op factuur

Alle bedragen op de factuur staan ex. btw vermeld. Makkelijk voor de belastingaangifte.

Bestel direct op: 0800 0201 057

Gewoon goed internet, voor een ongewoon goede prijs

Altijd Online? Bij Telfort snappen we dat jij als ZZP'er niet zonder Internet kunt. Wij bieden standaard snel internet via het betrouwbare KPN netwerk. Zo kun je echt onbezorgd ondernemen en zonder te wachten grote bestanden openen en versturen. Combineer je Zakelijk Internet met ZZP Mobiel dan belonen wij jou met CombiVoordeel. Met Zakelijk Internet van Telfort heb je:

  • Een btw factuur
  • Deskundige Zakelijke klantenservice
  • Korting met CombiVoordeel

Kies je pakket

Veel gestelde vragen over overstappen naar Telfort Zakelijk

Wat houdt de Telfort Overstapservice in?

Het is heel gemakkelijk. In het aanvraagformulier vindt je een mogelijkheid om aan te geven dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Kies je hiervoor? Dan regelen wij de overstap en dat alles op het juiste moment is aangesloten.

Wat doe ik als het installeren van het pakket niet lukt?

Vaak lukt dit zelf binnen 20 minuten, maar lukt het niet dan heb je altijd de mogelijkheid voor de gratis monteur. Zo lukt installeren altijd.

Kan ik mijn huidige nummer behouden?

Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je je nummer wilt behouden. Wij zeggen dan op het juiste moment het abonnement bij je huidige aanbieder op. Het is belangrijk dat de aansluitdatum en de opzegdatum goed op elkaar aansluiten.  

Wens je je huidige telefoonnummer niet te behouden, dan ontvang je een nieuw telefoonnummer op jouw adres en zal het huidige nummer worden opgezegd.

Ga je naar een omgeving met een ander netnummer, dan is nummerbehoud helaas niet mogelijk.

Wat nou als ik zonder Internet kom te zitten?

Dit zou niet moeten gebeuren als je gebruik maakt van de Overstapservice. Je huidige diensten worden pas afgesloten bij je huidige aanbieder als wij hebben vastgesteld dat alles werkt zoals het zou moeten werken. Wel zo'n relaxte gedachte!

Wat nou als ik dubbele kosten maak?

Door op tijd het oude contract te beëindigen voorkom je dubbele kosten. Het kan wel zo zijn dat je huidige aanbieder een boete berekend. Check dit altijd even bij je huidige aanbieder.

Zit je nog bij een andere aanbieder?

Wil je overstappen naar Telfort, maar zit je nog bij een andere provider? Vul hier in enkele eenvoudige stappen de Telfort Datumprikker in en we houden je op de hoogte vanaf het moment dat je kunt overstappen. Aanmelden is vrijblijvend.

Ga naar datumprikker

Datumprikker